365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Børnehåndklæder

Til strandturen, turen i svømmehallen eller blot turen i brusebadet derhjemme. Det hele bliver bare lidt sjovere, når dit barn kan pakke sig ind i et blødt og varmt håndklæde, som tilmed har et sjovt motiv og fine farver. Gå på opdagelse her på siden, og se vores store udvalg af håndklæder til børn.  

Bad baby: Sådan gør du

Er det blevet tid til at give baby det første bad? Det kan virke nervepirrende, men frygt ikke! Vi giver dig gode tips til, hvordan du kan skabe de bedste forudsætninger for babys første bad. Du får også inspiration til sjovt badelegetøj, der kan gøre badet sjovere for dit barn.

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Farverige håndklæder til børn 

Hos BR har vi håndklæder i forskellige størrelser, så dit barn kan blive pakket godt ind i et håndklæde, der hverken er for stort eller småt. Men et håndklæde fra BR behøver ikke blot være praktisk, blødt og i god kvalitet - det skal naturligvis også være sjovt. Med forskellige håndklæder i familien kan I nemt skelne dem fra hinanden, og samtidig kan dit barn få et håndklæde i lige præcis den farve og med det motiv, der er favoritten. Og når børnene er glade, betyder det oftest, at forældrene også er glade.  

Badehåndklæder til en tur på stranden 

Pak strandtasken med vandlegetøjbadedyr og dit barns yndlingsbadehåndklæde. Så er der lagt i kakkelovnen til en festlig og farverig dag efter alle børnenes ønsker. Skal dit barn have et Disney-håndklæde eller et håndklæde med et sødt dyr? Mulighederne er mange hos BR, og vi er helt sikre på, at dit barn finder et håndklæde, der falder lige i smag.  

Stort udvalg af håndklæder til børn 

Er dit barn ikke den store fan af en tur i brusebadet? Et bad skal til i ny og næ, og mon ikke et håndklæde fra BR kan gøre turen endnu sjovere for dit barn. Et godt fif, når I har anskaffet jer det nye håndklæde, er at lægge det i blød i køligt vand i et døgn. På den måde vil fibrene åbne sig, og håndklæderne vil suge bedre. Når håndklæderne ligger i blød, kan du med fordel også supplere med en sjat eddike, som får farverne i håndklædet til at holde bedre. Lad dit barn få rig glæde af sit håndklæde med en variant fra BR. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find det design, som dit barn allerhelst vil have.