365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Padel bat

Er dit barn, ligesom mange andre unge og voksne, hoppet med på padelbølgen, er et rigtig godt padelbat selvfølgelig ikke til at undvære. Uanset om barnet er nybegynder eller øvet, kan du finde det helt rigtige padelbat til børn her, der sikrer præcise og effektive slag, der udfordrer modstanderen til det sidste.

Tips til valg af padelbat til børn

Et padelbat er ikke bare et padelbat, og hos BR.dk har du mange forskellige muligheder at vælge imellem. Særligt vores Dunlop-padelbat er populære, men også mange andre spændende brands har fundet deres vej til udvalget, som du og dit barn sammen kan gå på opdagelse i.  

Når det nye padelbat skal vælges, kan I med fordel overveje: 

  • Hvordan skal grebet være for at ligge bedst i hånden på barnet? 
  • Er der en bestemt form på battet, der foretrækkes? 
  • Skal battet være lavet af bestemte materialer og have bestemte egenskaber? 
  • Hvor meget må battet koste? 

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i de mange forskellige muligheder, men med et padelbat til børn fra BR.dk er I aldrig helt på afveje. Vores forskellige padelbat er af høj kvalitet og kan dermed holde til mange slag med masser af kraft på, når dit barn for alvor er kommet for at vinde. 

Find hele sortimentet af udstyr til padeltennis her. 

 

Vælg et Dunlop-padelbat eller et af de andre populære padelbat i udvalget

Padeltennis er en fantastisk sjov sport, der kombinerer det sociale med konkurrence og udholdenhed. Der er fart over feltet, og koncentrationen skal være i top, hvis der skal scores points i de hurtige runder, hvor der ikke er plads til dagdrømmeri undervejs. Find et nyt padelbat blandt vores mange modeller her og bestil det hjem i dag, så dit barn snart kan komme i gang med at øve sig og blive fortrolig med det padelbat, der forhåbentlig skal følge barnet igennem mange hæsblæsende kampe med plads til både grin, kampgejst og sved på panden. Hvilket af vores padelbat er mon jeres favorit?