365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Kasketter til børn

Der er intet så sejt som en smart kasket med motiver af alle yndlingsfigurerne! Kasketter til børn skærmer for solen og beskytter mod de skarpe solstråler, og du finder dem i mange flotte farver og designs. Gå på opdagelse i de fine børnekasketter, og find din nye favorit hos BR.

Skærm for solen med en sej kasket 

Solrigt vejr er dejligt, og det er skønt at nyde foråret og sommeren udenfor. I sommerhalvåret er solen dog meget skarp, og det er derfor enormt vigtigt at beskytte børnene mod solens stråler. Mens de plasker rundt i havet, leger i haven eller går på opdagelse på ferien, så skal de selvfølgelig beskyttes med både solcreme og en fin og praktisk børnekasket. Kasketter til børn er perfekte til solrige dage med masser af leg i haven, sjov vandleg eller en dejlig strandtur. Hos BR kan du finde et stort udvalg af de praktiske kasketter til børn, så børnene kan lege frit i sommervejret - godt beskyttede og uden at knibe øjnene sammen.   

 

Kasketter til børn i mange fine designs

Kender du en lille en, der er vild med Spiderman, Gurli Gris eller måske Elsa fra Frost? Med en børnekasket fra BR kan dit barn bære de seje figurer på kasketten og altid have dem med sig ud på eventyr. Med de kendte figurer på børnekasketten, så vil dit barn slet ikke have lyst til at tage hatten af igen, for det er altid hyggeligt at have Gurli Gris, Spiderman eller Elsa med på tur. Vi er sikre på, at kasketten stolt vil blive vist frem til alle legekammeraterne og være en god følgesvend gennem hele sommerhalvåret.

 

Caps til børn kan bruges hele året 

Kasketter er både praktiske, moderne og seje. Vil dit barn også gerne være med på noderne, så er en børnekasket lige sagen! En cap med de sjove, kendte figurer fra fjernsynet har barnet helt sikkert ikke lyst til at tage af hovedet igen. Heldigvis er en børnekasket også god, selvom solen ikke skinner, så den kan forblive en sikker favorit året rundt. Udover at være praktisk i sommervejret, så er kasketten endda også smart i regnvejret, hvor skyggen kan skærme for regndråberne, hvis I har glemt børneparaplyen.  

Find en ny favorit blandt masser af fine caps til børn i flotte farver og designs her på siden!