365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Spire skum

Er dit barn vild med tumlelege? Med legetøj i skum er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan laves af forhindringsbaner, huler og tårne. Skumlegetøj er skønt til at skabe sjove lege, så tag et kig her på siden og opdag et univers af sjov tumleleg med lærerigt skumlegetøj fra Spire.

Skumlegetøj kombinerer sjov og læring 

Skumredskaber er blevet en meget populær form for motoriklegetøj, og det er der ikke noget at sige til! Der er nemlig mange fordele ved skumlegetøj: 

  • Det stimulerer dit barns sanser.  
  • Det styrker dit barns motorik, bevægelser og balance. 
  • Det øger barnets koordinationsevne. 
  • Det giver en fantastisk mulighed for at slippe fantasien og kreativiteten løs. 

Udover de mange udviklende fordele ved skumredskaber fra Spire, så er skumlegetøj også fantastisk til at skabe sjove lege. Det er altid en succes at lave forhindringsbaner, lege ‘Jorden er giftig’, bygge højhuse eller borge, som I sammen vælter igen eller hoppe fra den ene skumklods til den anden uden at miste balancen. Hos BR er der ingen grænser for leg og læring!     

 

Hyggelige stunder på en skummåtte til børn 

For de helt små skal motorikken hele tiden trænes og sanserne stimuleres. En skummåtte til børn er et uundværligt redskab, som er god til både babyer og børn. Et blødt og behageligt legegulv beskytter dit barn mod kulden fra gulvet, fordi skummåtten er isolerende. Måtten giver også dit barn gode muligheder for at udfolde sig uden at slå sig. Har du en baby, så er skummåtten et sikkert underlag, når din baby skal udfordres motorisk og så småt lære at komme fremad. Den giver masser af hyggelige stunder med din baby, som med fordel kan undersøge babylegetøj som en rangle eller bidering, mens han eller hun hygger sig på måtten.  

 

Sæt gang i legen med skum fra Spire  

Der er intet så sjovt som udfordrende forhindringsbaner, hyggelige huler med plads til mor eller far og at bygge store borge - og ikke mindst at vælte dem igen! Med skum fra Spire er der ingen begrænsninger, og det er bare med at slippe kreativiteten løs og finde på massevis af sjove lege. I udvalget finder du skumlegetøj og skummåtter til børn i mange former og størrelser. Mangler I udviklende og sjovt legetøj til tumlelegen? Find dine favoritter fra Spire her på siden.