365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Little Tikes legehuse

Little Tikes opmuntrer børn til aktiv og fantasifuld leg, og det ses tydeligt med deres gennemførte legehuse. Her på siden har vi samlet et udvalg af de fineste legehuse fra Little Tikes, som har hver sine farver og hvert sit tema. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find det rette legehus til haven.

Leder du efter et legehus fra Little Tikes? 

Drømmer dit barn om at blive herre i eget hus? Hjemme hos mor og far er det dem, der sætter dagsordenen, men med barnets helt eget legehus i haven, er der ingen andre, der bestemmer slagets gang! Legehuse findes i et væld af designs, lige fra legehuse i træ til legehuse i plast. Et legehus fra Little Tikes tænder dit barns nysgerrighed, og du vil helt sikkert blive overrasket over de mange lege, som pludselig kan udspille sig i haven. Det er samtidig den perfekte mulighed for at give dit barn lyst til noget frisk luft og en pause fra skærmtid indendørs.  

Mange timers leg og underholdning 

Er legehuset det klassiske parcelhus med mor, far og børn? Er det blevet til en beskyttet borg, hvor kun de bedste riddere bor? Eller er det en købmandsforretning, hvor alle områdets børn kan komme og købe sandkager og blomster fra haven? Indret huset med gamle møbler, farverige gardiner og legetøj, der lægger op til at kickstarte børnenes leg. I et legehus fra Little Tikes er der plads til alle lige fra hele søskendeflokken til dagens legeaftaler. Én ting er sikkert; et legehus vil straks udgøre dit barns eget lille rum, hvor der er god plads til at lade fantasien løbe løbsk.  

Find et legehus fra Little Tikes her! 

Et legehus er en fest for alle parter! Måske du som forælder kan få et lille pusterum midt på dagen, fordi barn har travlt med at lege godt helt for sig selv? Det kan også være, at du er så heldig at blive inviteret til teselskab med alle bamserne? Et legehus åbner altså døren for et væld af muligheder for aktiv og social leg. Dyk ned i vores udvalg fra Little Tikes, og find det legehus, der skal stå i jeres have.