365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Cykelstole til dukker

Dukke, hold fast! Når turen foregår på den to- eller trehjulede, kan børnene spænde dukken fast i en dukke cykelstol. Cykelstole til dukker er et hit hos mange børn, som elsker at have deres dukker med på cykeltur. Er det noget for dit barn? Find forskellige søde cyklestole til dukkerne, og bliv klar til alle cykelturene her på BR.dk.

Lær at cykle med dukken bagpå

Når børnene skal lære at cykle, kan læringen foregå på mange måder. Vigtigst er dog, at børnene har det sjovt imens. Og sjovt dét vil de garanteret få med en dukke cykelstol på børnecyklen. I cykelstolen kan de sætte deres yndlingsdukke og ellers bare hjulre afsted. 

Mange dukke cykelstole har stroppe og sikkerhedsseler. Selerne justerer børnene nemt på, så dukkerne sidder fint og er beskyttet mod at falde ud, når de cykler rundt. Ekstra godt er det også, at mange cykelstole til dukker kan sættes fast bagpå, men også foran ved cykelstyret. Sidder stolen foran, kan dit barn rigtig holde øje med, om dukken nu har det godt.

 

Lærerig rolleleg med dukker

Legen med dukker bærer mange positive ting af sig. Empati og sociale færdigheder er bare nogle af dem. Mange dukker ligner ofte babyer og appellerer derfor til børnenes forståelse for andre menneskers behov og omsorg. 

Når børnene spænder dukkerne fast i dukke cykelstolene, leger de. Og de efterligner også de ting, som de har set, forældrene gør i løbet af hverdagen. Som voksen kan det være sjovt at se og iagttage, hvordan de små nusser om og udtrykker deres følelser overfor dukkerne.

 

Køb dukke cykelstole på BR.dk

På BR.dk er der en masse forskelligt dukketilbehør. Tilbehøret dækker blandt andet over dukkevogne, dukke bæreseler og ikke mindst dukke cykelstole. Børnenes dukker kan dermed altid komme med på tur, lige meget om turen foregår på to ben eller på den to- og trehjulede. Sker turen på en cykel, bliver cykelturen endnu sjovere, når der er fastspændt en cykelstol til dukken på jernhesten.