365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Magisk sand

Uanset alder er en tur på stranden et hit! Mange familier tager på stranden for at bygge sandslotte og begrave vores fødder i sand – men med magisk sand kan dit barn fordybe sig og have det sjovt hele året rundt uden, at I behøver at tage på stranden.

Populære mærker

Oplev magien med kinetisk sand

Med kinetisk sand kan dit barn slippe kreativiteten løs, da det kun er fantasien, der sætter grænserne. Uanset om dit barn er vild med bondegårdsdyr, dinosaurer, traktorer eller slotte kan enhver form eller ting skabes med dette magiske sand. Find sjovt, magisk sand her hos BR!

Leg med kinetisk sand stimulerer sanserne og giver ro – og så er det en sjov aktivitet, som hele familien kan hygge sig med igen og igen. Hos BR finder du kinetisk sand, så dit barn kan opleve magien og skabe lige netop det, han/hun forestiller sig.

Her hos BR har vi et fremragende udvalg af kinetisk sand, der får dine ungers hænder til at bygge, forme og skabe. Og det bedste ved det hele er, at kinetisk sand ikke sætter sig fast på kroppen eller klæber til tæpper, tøj eller hår, så det efterfølgende rod forbliver på et minimum.