365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Skal vi lege i butikken?

Flere gange om måneden vil du kunne opleve sjove aktiviteter og events i butikkerne. Vi ønsker, at vores butikker skal danne rammerne om sjov og leg. Derfor arrangerer vi både store og små aktiviteter i alle vores butikker flere gange om måneden.

Vi har tidligere haft Pokémonkort byttedage, Meet ’n Greet tour med Gurli Gris, Frost-prinsesse event, besøg af Naja Münster, Make & Take byggeevents i samarbejde med LEGO®, besøg af en Harry Potter troldmand og så holder vi hvert år kæmpe fastelavnsfest og vigtigst af alt Legens Dag, som officielt er d. 1. september.

Se vores kommende events.

 

Ud over vores aktiviteter og events, afholder vi også sjove konkurrencer flere gange om året. Vi har fundet heldige vindere af blandt andet LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon æsken, billetter til ©Disney on Ice show, billetter til Monster Truck show arrangeret i samarbejde med Mattel, kæmpe pakker med legetøj til både piger og drenge – og meget, meget mere!

Du kan deltage i vores konkurrencer i alle BR-butikkerne og læse mere om dem inde på siden.

Som medlem af Klub BR vil du modtage invitationer til vores events og konkurrencer i vores nyhedsmails.

I BR-butikkerne kan du altid forvente sjov og leg, når du kommer på besøg. Nogle af vores butikker er endda blevet bygget om til magiske legeuniverser, der med garanti vil give jer én på opleveren! Læs mere om vores magiske legeverdener.

 

Husk, at du hver lørdag kl. 12.00 kan møde Fætter BR i alle vores butikker!*

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Skal vi lege?

 

*November og december er undtaget.