365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Vilkår og betingelser

Klub BR (herefter ”Medlemsklubben”) er en gratis medlemsklub for alle forældre til børn.

Medlemsklubben ejes og drives af Salling Group A/S (herefter benævnt ”BR” eller ”Vi”), CVR-nummer 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand. 

Du skal være fyldt 18 år for at kunne være medlem. Børn (personer under 18 år) kan være tilmeldt under deres forældres, bedsteforældres eller andre familiemedlemmers konto.

Som medlem får du dit eget medlemskort. Kortet er dit bevis på, at du er medlem af Medlemsklubben, og kortet er derfor personligt og må ikke videregives til andre. Mor, far og børn eller børn tilknyttet et andet familiemedlems konto må naturligvis gerne få hver deres kort, hvis de er en del af det samme medlemskab.

 

Indmeldelse 

Du kan tilmelde dig Medlemsklubben på BR’s hjemmeside www.BR.dk/Klubbr.

 

Medlemsgoder

Som medlem får du spændende og eksklusive medlemsfordele, som relaterer sig til børn. Du vil modtage BR-nyhedsmails, jf. nærmere herom nedenfor vedr. Kontakt og markedsføring, og indholdet vil omfatte eksklusive vouchers på legetøj, sjov og inspiration til børn, kampagner og invitationer til medlemsbegivenheder og aktiviteter. Derudover tilbyder vi

  • Diplom og gave når det tilmeldte barn afleverer sin sut i en BR-butik,
  • Fødselsdagsgave hvert år på det tilmeldte barns fødselsdag
  • Eksklusive vouchers kun for Klub BR-medlemmer,
  • Samlehæfte (også kaldet ”Samlebogen”) og BR-mønter,

 

Kontakt og markedsføring

Når du tilmelder dig Medlemsklubben, giver du samtidig BR tilladelse til at kontakte dig med tips, tilbud, konkurrencer, invitationer til events og andet markedsføringsmateriale.

BR vil også kontakte dig med øvrige informationer omkring dit medlemskab. Dette kan fx være i tilfælde af opdateringer til betingelserne og Privatlivspolitikken for Medlemsklubben.

Du kan som medlem altid afmelde dig sådanne nyhedsbreve og markedsføringsmaterialer ved at følge anvisninger til afmelding i vores nyhedsbreve. Du finder link til ”afmeld BR Klubben” sidst i nyhedsmailen.

Hvis dit medlemskab ophører, modtager du ikke længere nyhedsbreve eller markedsføring fra BR.  

 

Ændringer i vilkår og betingelser for Medlemsklubben

BR forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser, herunder at lukke Medlemsklubben.

Sådanne ændringer vil dog altid blive meddelt senest 30 dage forud for ændringernes ikrafttræden. 

 

Udmelding

Du kan til enhver tid melde dig ud af Medlemsklubben, hvorefter du ikke vil modtage markedsføringsmateriale.

Udmelding sker ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af de henvendelser, du modtager fra os. Du finder link til ”afmeld BR Klubben” sidst i nyhedsmailen.

 

Samlebogen og BR-mønter

Du skal være medlem af Medlemsklubben for at få Samlebogen samt for at modtage og indløse BR-mønter. Det betyder derfor også, at du skal bevise medlemskab ved enten at vise et personligt Klub BR nyhedsbrev eller dit klubkort, når du modtager og indløser klub fordele. Samlebogen må gerne deles i familien med både store og mindre søskende. 

Du kan kun indløse dine BR-mønter, når du har udfyldt din Samlebog med 50 BR-mønter.

Hver gang du foretager et køb for mindst 50 kr. i en BR-butik eller på BR.dk, får du en BR-mønt pr. 50 kr., du handler for, som du kan sætte ind i din Samlebog.

Ved køb på BR.dk kan man få udleveret BR-mønter i en BR-butik ved at fremvise den fysiske medsendte faktura, som er vedlagt leveringen købt via BR.dk samt et bevis for medlemskab.

Hver mønt har en værdi af 1 kr., så når du har fyldt hele din Samlebog, har du sparet 50 kr. sammen, som du kan bruge på dit næste køb hos BR.

Ved indløsning af en fyldt Samlebog får du fratukket 50 kr. på dit næste køb i en BR-butik. Er dit køb på mindre end 50 kr., udbetales det resterende beløb ikke. Den fyldte Samlebog kan kun bruges som betalingsmiddel én gang i en af BR-butikkerne. Samlebøger kan ikke bruges til at opnå rabat på køb gennem BR.dk.

BR-mønterne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre rabatter.

Samlebogen kan ikke bruges til køb af gavekort.

Der er ingen grænser for hvor mange Samlebøger, der må betales med på én gang. Indløser du således eksempelvis 10 fyldte Samlebøger på én gang, bliver den samlede opsparede værdi 500 kr., der kan bruges som betalingsmiddel.

 

Fødselsdagsgave

Som medlem af Medlemsklubben får du en fødselsdagsgave til det tilmeldte barn.

Fødselsdagsgaven skal afhentes i en BR-butik senest 14 dage efter barnets fødselsdag. Ved udlevering af fødselsdagsgaven skal det tilmeldte barns sygesikringskort fremvises.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til Medlemsklubben, til BR-butikkerne eller disse medlemsbetingelser, er du altid meget velkommen til at kontakte BR kundeservice på en af følgende måder:

Telefon: +45 89 30 34 00

Chat: BR.dk/kundeservice