365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Slut med sut!

Den har været en tro følgesvend siden dit barn var nyfødt. Den er så hyggelig og bruges i mange situationer. Når dit barn skal have en lille time-out, hjælper sutten. Når dit barn skal sove, er sutten uundværlig. Men der kommer en dag, hvor dit barn ikke skal bruge sutten mere. Og vi ved, hvor svært det kan være at skulle tage afsked. Den har været dit barns kæreste eje og nu skal den ikke være der mere…

Derfor vil vi gerne give et diplom for at aflevere sutten, for det kræver noget af en indsats at skulle sige: ”Farvel, kære sut”. Det forstår vi selvfølgelig i BR.

Ud over diplomet giver vi også en lille gave, som måske kan tage opmærksomheden fra den svære afsked. Vi ved, at I som forældre også ofte giver en ekstra gave til barnet, som han/hun selv må vælge på hylden – og vi hjælper som altid med råd og vejledning til dette stykke legetøj. For dette stykke legetøj skal være helt specielt og skal kunne erstatte dit barns kæreste eje de sidste par år.

Vi er glade for, vi må få din sut og vi lover at passe rigtig godt på den!

I kan aflevere jeres sutter i alle BR butikker. Der er forskellige løsninger til afskeden med sutten i hver BR butik, men fælles for alle butikker er, at man ikke skal ringe i forvejen, man møder blot op, og så får den lille et diplom med navn på og en medalje for det seje farvel!”