365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børneure

Et ur på børneværelset er både praktisk, lærerigt og sjovt - særligt hvis det er et sejt et af slagsen med motiver af alle de kendte, søde figurer fra børnefilm! Hos BR finder du både vægur og vækkeur, som uden tvivl vil motivere dit barn til at lære klokken.

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Lær klokken med et sejt ur til børn

Øvelse gør mester - og det samme gælder, når dit barn skal til at lære klokken. Det kan virke som en uoverskuelig opgave, men når dit barn først får styr på, hvordan klokken hænger sammen, så går det lige pludselig hurtigt med at få styr på det. Det kan være en rigtig god idé få et ur til børneværelset, for det giver masser af mulighed for, at den lille selv kan øve sig, eller I kan hygge jer med at øve klokken inden puttetid. Uanset om det er et vækkeur på natbordet eller et vægur, så er det motiverende at have sit helt eget seje ur. Når dit barn har fået helt styr på klokken, så er det rigtig praktisk at have på værelset.

 

Smarte ure i flotte farver og designs

Kender du en lille en, der er ellevild med Frost, Paw Patrol eller måske Spiderman? Så vil et ur til børn med garanti blive en sikker vinder! Hos BR har vi nemlig et stort udvalg af flotte ure fyldt med alle de inspirerende figurer, som børnene kender fra børnefilm og serier. Elsa, Spiderman, Paw Patrol-gruppen og alle de andre gode venner kan blive en dekorativ del af børneværelset og hjælpe med at lære klokken. Vælger du et vækkeur, så bliver det det første, syvsoveren ser, når han eller hun vågner af vækkeuret - en god, frisk start på dagen med smil fra de søde og seje figurer.

 

Find et vækkeur eller vægur til børn hos BR

Ure til børn er både smarte, hvis du har et barn, der er ved at lære klokken, eller dit barn selv er begyndt at stå op om morgenen. Hos BR har vi et bredt udvalg af børneure i flotte, farverige designs og spændende motiver - det gør nemlig uret lidt sejere på børneværelset! Dyk ned i udvalget her på siden og find det vækkeur eller vægur, som vil falde i dit barns interesse.