365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sengeheste

Ruller, vender og triller dit barn sig i sengen i løbet af nattetimerne, er en sengehest et must-have til børnesengen. Kanten modvirker fald og er en god, stabil løsning. Se forskellige modeller af sengeheste til børn her på BR.dk, og lad børnene sove trygt i drømmeland.

Populære mærker

Sengeheste til børnesengen

En sengehest er en kant, som du sætter på siden af børnesengen. Løsningen er både flot, praktisk og sikker, da den kan være med til at skabe tryghed inde på børneværelset, når børnene sover i deres senge. Ved købet af en sengehest er der en håndfuld fordele, som eksempelvis tæller følgende: 

  • Sengeheste er ideelle, hvis dit barn har tendens til at trille ud over sengekanten om natten 
  • Sengeheste kan nemt monteres og pilles ned igen
  • Sengeheste kan være lavet af forskellige materialer som blandt andet træ 
  • Sengeheste kan fås i forskellige farver og længder 

 

En sengehest skaber ikke kun tryghed for dit barn, men også for dig som forælder. Er der en sengehest på sengen, kan du slippe for at være nervøs over, om dit barn ruller ud af sengen om natten. Når barnet på et tidspunkt ikke længere triller ud over sengekanten, kan du let afmontere sengehesten igen.

 

Sengeheste – gi’r ekstra kant

Børnenes værelser bliver brugt til mange ting. Leg, afslapning og ikke mindst som soveplads. Børnesenge kan fås i forskellige former, størrelser og farver, og der er mange muligheder for at gøre børneværelset både sjovt og trygt. 

Tryghed om natten kan være rigtig mange ting. Én af dem kan være ikke at skulle være bekymret over at rulle ned på gulvet. Det kan en sengehest være med til at hjælpe imod.

 

Undgå bump med en sengehest fra BR.dk

Se nærmere i udvalget af sengeheste på BR.dk, hvis du mangler en kant til børnesengen. Sengeheste til børn er en god løsning, og mange af vores forhandlede sengeheste hører til samme serie som børnesengene. Se de mange forskellige udgaver her på siden, hvor du også finder andre børnemøbler og legetøj, som børnene elsker at lege med.