365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legetunneler

Legetunneler underholder børn i timevis. Med en legetunnel til børnene kan de bygge huler, kravle, krybe eller gemme sig i dem. Slip legen løs med en legetunnel fra BR.dk.

Legetunnel – leg og fysisk aktivitet

Legetunneler er legetøjsgenstande formet som en lille, smal tunnel. Tunnelen kan børnene kravle igennem, lege i eller bare ligge og hygge sig indeni. Overordnet set kan legetunneler til børn være lavet af forskellige materialer, og som oftest er de farverige og har designs, som fanger børnenes opmærksomhed. 

Køber du en tunnel til børnene, er der mange fordele. Blandt andet er legetunnelerne med til at: 

  • Opmuntre til fysisk aktivitet 
  • Stimulere fantasien og legen 

 

Underhold børnene med en legetunnel

Rundt om i mange daginstitutioner og børnehaver er legetunneler populære. Især er de sjove at lege med, da tunnelerne giver børnene mulighed for at være fysisk aktive på en anden måde. Gem dig, rul rundt eller kravl inde i legetunnelen, som naturligvis også er et hit og god underholdning på børneværelser i mange hjem.

Fantasien og legen bliver stimuleret, fordi børnene kan lege sjove lege i tunnelen. Byg også en hyggelig hule, hvor de mindste kan falde til ro og putte sig blandt puder – måske endda mens der læses højt fra yndlingsbogen. Er vejret godt, og er din legetunnel beregnet til udendørs leg, vil den sikkert også skabe glæde hos børnene på græsplænen eller på terrassen. 

 

Køb en legetunnel på BR.dk

På BR.dk finder du legetøj, som underholder børn på mange sjove og spændende måder. Elsker dit barn at være aktiv og tumle lidt rundt? Men er der også behov for afslapning og ro indimellem? Så er en legetunnel her fra siden det gode valg. Se blandt andet de mange flotte farver og mønstre, der er i udvalget af legetunneler til børn, og vælg din favorit. Køb den allerede i dag og oplev, hvor meget glæde den vil bringe til dit barns leg.