365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Paddleboard til børn

En tur på paddleboard er blevet et sikkert hit hos mange, og hos BR forstår vi det udemærket. Her er der rig mulighed for god motion og hyggelige udflugter på vandet, hvor både balancen, motorikken og det gode humør bliver styrket. Se vores udvalg af paddleboards til børn her.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om paddleboards

Dejlige dage på havet

Du kan næsten ikke undgå at se det. Særligt på de varme sommerdage, hvor solen står højt på himlen, er paddleboarding en populær aktivitet for både børn og voksne. Let som en fjer kommer de glidende hen over vandet, og det er svært ikke at få lyst til selv at prøve det af.

Med vores udvalg hos BR, kan du tage børnene med på tur. Drag ud på hver jeres paddleboard, og dyrk vandsport ved at træne balancen i det let bølgede vand, eller styrk armene, når der skal padles for fuldt drøn. Når I bliver trætte, kan I sætte jer ned på boardet og nyde udsigten ud over vandet.

Skal dit barn have et paddleboard?

Der er ingen tvivl om, at et paddleboard giver rig mulighed for mange gode udflugter. Skal dit barn have et paddleboard?

  • Rig mulighed for at styrke balancen og motorikken fra en tidlig alder
  • Tag dit barn med på anderledes udflugter på vandet, hvor I nemt kan holde pauser, når der er brug for det
  • Del unikke oplevelser med dit barn i solopgang eller solnedgang

En tur på paddleboard kan kræve en smule planlægning. Det kan være en udfordring at komme sikkert ud på paddleboardet inde fra strandkanten, og det skyldes, at bølger og paddling ikke går særlig godt hånd i hånd. Tag ud, når der er vindstille, og vælg gerne en sø- eller havnebred, hvor I kan træde direkte ned på boardet - det giver de bedste forudsætninger.

Køb paddleboard og udstyr på BR.dk

Trænger I til en udskiftning fra det traditionelle vandlegetøj? Det er svært ikke at forelske sig i idéen om de mange udflugter på et paddleboard. På BR.dk har vi samlet paddleboards og udstyr, så dit barn kan blive klar til at komme ud at padle sammen med dig.