365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Badmintonketchere

Badminton er en fantastisk sportsgren for hele familien, og så kræver det heldigvis ikke alverdens træning og udstyr for at komme i gang – det er bare at springe ud i det! Her på siden har vi samlet vores udvalg badmintonketchere, som kun venter på at sende dine fjerbolde godt afsted gennem luften. 

Sæt gang i badmintonspillet for børn og voksne 

Badminton er en ketchersport fuld af muligheder! Og netop det åbner op for en aktivitet, hvor hele familien kan deltage. Badminton er nemlig et spil, som nemt kan tilpasses de yngste og mest uerfarne deltagere, så det bliver en hyggelig kamp for alle.  

 

Hvordan vælger jeg den rigtige ketcher? 

Går du efter at vinde? Så er der ingen tvivl om, at badmintonketcheren er et punkt, hvor du ikke bør spare. En god ketcher sikrer nemlig ikke kun en god slagkraft, men også en vis kontrol over fjerboldens færden – og det er jo i bedste interesse for ethvert konkurrencemenneske! 

Når du er på jagt efter den rigtige badmintonketcher for dig, er det derfor vigtigt at se på vægten, vægtbalancen og skaftets udformning.  

  • Selvom badmintonketchere aldrig har en stor vægtforskel, så kan få gram alligevel gøre en forskel. Som tommelfingerregel bør du gå efter en tungere ketcher, hvis du er nybegynder. Med tiden vil din spillestil afgøre, hvilken vægt du skal gå efter. 
  • Alle ketchere er udstyret med en bestemt vægtbalance, som afgør, om hovedet og skaftet vejer det samme, eller om det ene vejer mere end det andet. Start med en hovedtung model, og find med tiden den vægtbalance, som passer bedst til dit spil. 
  • Skaftet varierer også i fleksibilitet, og her er et fleksibelt skaft det bedste valg, hvis du er nybegynder. Et fleksibelt skaft hjælper dig med at redde urene slag, hvorimod et stift skaft giver dig maksimal præcision med fjerboldene.  

 

Bliv klar til kamp med BR! 

Hos BR hjælper vi hele familien med at blive klar til kamp. Få styr på alt det vigtigste, og inviter familie eller venner ud til en hyggelig turnering. Og hvem ved, måske gemmer dig sig en vaskeægte badmintonhaj iblandt jer?