365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fjerbolde

Du behøver ikke at være en sand badmintonhaj for at vide, at fjerboldene udgør halvdelen af badmintonspillerens vigtigste udstyr. Selvom fjerboldene ikke fylder på samme måde som ketcheren og outfittet, så er der ganske enkelt ingen badmintonkamp uden dem! Vi har samlet vores udvalg af fjerbolde, og du kan se dem her på siden.

Er du klar til kamp? 

Er du vild med badminton, og er det jævnligt på programmet, når du skal forbinde motion og sjov? Så er det vigtigt altid at være klar til kamp! Og noget af det vigtigste, når du skal være klar til kamp, er at fylde sportstasken med nok fjerbolde.  

Når badmintonketcheren flyver gennem luften, kan der nemlig sagtens ryge en fjerbold i svinget – og så er kampen altså lynhurtigt afsluttet, hvis du ikke har flere med på lager. Det samme gælder, hvis I gerne vil undgå at rende rundt og indsamle fjerbolde undervejs i kampen. 

 

Fjerbolde til dit badmintonniveau 

Her på siden har vi samlet vores udvalg af badmintonbolde, og det varierede sortiment rummer både fjerbolde til den erfarne og ihærdige spiller, men også til dig, der er i gang med at teste ketchersport af. Det betyder også, at du kan finde den variant, der passer til dine præferencer og din pengepung.  

Måske vil du med tiden finde ud af, at du i kampens hede ikke altid får ramt fjerbolden helt perfekt, og så kan det være en god idé at ofre lidt ekstra på den gode kvalitet.  

 

Få styr på badmintonboldene hos BR 

Alle vores fjerbolde kommer i rør med et antal på 6-12 stk, så de er godt beskyttede. Alligevel kan det være en god idé at tænke over opbevaringen af dine fjerbolde, så bliver ved med at flyve godt igennem luften og bevarer en god holdbarhed. Den perfekte opbevaring skal gerne være et sted med en høj luftfugtighed – fx et køleskab. Det allervigtigste er dog, at du ikke har dem liggende et varmt sted med direkte sollys, for så vil de blive tørre og nemmere knække.  

Badminton er en sport, som alle kan være med på! Så hvis I mangler en sjov familieaktivitet, hvor der kan skrues på niveauet, så det passer til både børn og voksne – så kan I lynhurtigt komme i gang med grej fra BR.