365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Restsalg på legetøj

Gør et rapt røverkøb i vores udvalg af legetøj, leg til haven, vandleg og meget mere! Udforsk vores restmarked eller besøg vores tilbudsside og få et overblik over aktuelle kampagner.

Restsalg på legetøj hos BR

Køb legetøj på restsalg online hos BR og find store besparelser. 

Gør et rapt røverkøb i vores udvalg af legetøj, leg til haven, vandleg og meget mere!

Hos BR finder du masser af fedt legetøj i vores store restsalg - du finder alt fra sæbebobler til cykler og trampoliner. Alle produkter markeret med restsalg har dog én ting til fælles, nemlig små priser. Er du på jagt efter billigt og godt legetøj, så er du kommet til det hélt rigtige sted.

Vores side med restsalg opdateres løbende, så hold godt øje! Det er nemlig måske sidste chance. Det legetøj du finder i vores restsalg er nemlig produkter, som er ved at udgå i vores store sortiment, eller sæsonvarer, som du typisk finder her på br.dk.

Helt konkret betyder det, at du efter en sommersæson har mulighed for at gøre et vaskeægte kup på en masse sommerlegetøj, leg til haven, vandleg og mange andre sæsonvarer.

Finder du ikke noget på restsalg? Så kan du altid besøge vores tilbudsside, eller se, hvilke kampagner vi kører lige nu.

PS. husk at melde dig ind i Klub BR, så er du nemlig altid den første til at få nys om vores kampagner, vouchers, events i butikker, samt en masse andre klubfordele. Meld dig ind lige her.