365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

PlayStation 4 konsoller

En PS4-konsol åbner op for en helt særlig spilleverden, hvor der er en masse spændende muligheder. Her på siden finder du hele udvalget af PS4-konsoller hos BR. Der er en masse smarte varianter at vælge imellem.

 

Spil løs med en PS4-konsol

Er du klar til topunderholdning, endeløse spilmuligheder og en dyb koncentration, som ikke kan forstyrres af hverken mor eller far? Med en PlayStation 4-konsol er de næste mange timers sjov sikret, og det er helt op til dig, om det skal være actionpræget, sportsnørdet eller eventyrligt.

Hos BR kan du med fordel anskaffe dig din nye PS4-konsol. Vi har nemlig også alt det andet, som du skal bruge for at få den ultimative oplevelse ud af din PlayStation.

  1. Når din konsol er i hus, er det vigtigt at supplere med en controller, som sikrer, at du kan styre og bevæge dig rundt, når du spiller.
  2. Dernæst kan du vælge imellem et bredt udvalg af PlayStation-spil - og dem kan du heldigvis aldrig få for mange af!
  3. Skal det være endnu vildere? Så har vi også en masse sejt PS4-udstyr, som gør oplevelsen mere levende! Måske var det noget med et rat eller et headset?

 

Du keder dig aldrig med en PlayStation 4

Det er ikke altid nemt at finde på nye lege, og det resulterer nogle gange i, at du sidder i kedsomheden og hænger med hovedet. Med en PlayStation keder du dig ganske enkelt aldrig! Når der ikke er nogen, der kan lege, når legetøjet er blevet kedeligt, og når det er for koldt til at være i haven, så er der altid et PlayStation-spil, som kan redde dagen!

 

Køb din PS4-konsol hos BR

PlayStation er kommet for at blive! Sony formår løbende at udviklet og opgradere spillekonsollen, så den ganske enkelt forbliver den foretrukne hos mange spillere. Er du en af dem? Køb din PlayStation 4-konsol hos BR allerede i dag - og husk at give den gas med alverdens sjove spil og tilbehør. Med det rette setup er der ingen tvivl om, at din nye PlayStation 4 bliver din bedste ven.