365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Nintendo Switch controller

Nintendo Switch er en rigtig sjov konsol at spille diverse spil på. Du kan dog gøre oplevelsen endnu sjovere med en ny konsol. Her hos BR finder du en masse skønne muligheder.

 

Spil med Nintendo Switch-controller

For den fulde Nintendo Switch-oplevelse gælder der én regel - du må aldrig gå ned på udstyr! Der skal hverken mangle Nintendo Switch-spil, -konsoller eller - controller. Hos BR har vi gjort det nemt for dig at holde dig opdateret på alt det nyeste udstyr, og her på siden finder du vores udvalg af tilbehør - mere specifikt Nintendo Switch-controllere.

En controller er nemlig ikke blot en controller, og i vores udvalg finder du både trådløse controllere, men også controllere med ledning i et vaskeægte Nintendo-design.

Hvilken controller skal du vælge?

Den controller, du vælger, afhænger af, hvilken Nintendo Switch du har. Er du den heldige ejer af en Nintendo Switch-konsol, hvor der medfølger Joy-Con? Så behøver du slet ikke at bekymre dig om en controller.

Nintendo Switch-konsollen kan du medbringe på farten eller koble til Tv’et, så du altid kan spille dit yndlingsspil. Her får du kontrolleret styring og fuld bevægelseskontrol, som får spillet til at føles helt levende.

Du kan også vælge en af de gode gamle controllere - præcis som vi kender dem - hvis du er mere til det. Vi har et bredt udvalg af controllere med ledning, og du kan vælge designs med din yndlingsfigur, hvad end det er Pikachu eller Mario.

Køb dit Nintendo-tilbehør hos BR

Udover vores Nintendo-controllere finder du også et bredt udvalg af andet tilbehør her hos BR. Kig efter adaptere, opladere og beskyttelse til din konsol og controller, så du altid kan passe godt på dit Nintendo-udstyr.

Med BR’s udvalg bliver du klar til mange timers underholdning foran skærmen. Dyk ned i det store udvalg, og find den controller, som passer til din spillekonsol og matcher dine ønsker. Vi sørger for en sikker levering, så du hurtigt kan komme i gang med at dyste mod Pokémons eller klare de sværeste baner i Super Mario.