365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Trolls

Elsker du cupcakes, knus og regnbuer lige så meget som troldene fra Trolls? Nu kan du blive en del af universet med de spændende byggesæt fra LEGO® Trolls World Tour. Drag afsted på musikalske eventyr med dine favoritkarakterer, og syng jeres yndlingssange af lungernes fulde kraft. Se vores udvalg herunder.

Musikalske eventyr med LEGO® Trolls World Tour

Det er svært ikke at blive glad i låget af Trolls-filmene. Måske bliver du så glad, at du selv har lyst til at blive en del af universet. Med LEGO® Trolls World Tour kan du besøge forskellige musikalske verdener eller hænge ud med troldene og deres familier. Det er helt op til dig, om du vil genskabe de magiske scener fra filmen eller kreere dine helt egne historier.

I Trolls-universet er musik og venskab de to vigtigste ting, og hvad er egentlig bedre end det? Introducér dine børn til en verden fuld af kreativ leg med et eller flere af de farverige LEGO® Trolls World Tour sæt.

Musik, venskab og farver i Trolls-universet

Er du klar til at holde koncert i Vibe-by? Poppy og vennerne er snart klar til at gå på scenen til årets koncert. Inden showstart kan du style troldenes hår med søde blomster-, cupcake- og hjerteaccesories. Husk også at holde udkig efter de musikinspirerede samlerobjekter, når du hjælper troldene med at genfinde harmonien og redde musikken!

De mange sjove detaljer og tilbehør giver anledning til timevis af underholdning, og det er helt op til dig at give hver trold sin helt egen personlighed. LEGO® Trolls World Tour kan bygges fra dit barn er 4 år - og så er det intet andet tilbage end at ønske en god verdensturné i Trolls-universet.

Bliv glad i låget med LEGO® Trolls

Musik og farver - findes der noget mere dragende? Hvis dit barn også føler sig draget af de karakteristiske og glade Trolls-figurer, så er der ingen tvivl om, at legen skal med hjem på børneværelset. Gå på opdagelse i udvalget, og find det rette byggesæt. På den måde bliver du lynhurtigt klar til at kickstarte din Trolls-verden efter alle kunstens regler.