365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Speed Champions

Har dit barn en drøm om at køre racerløb? Hvad end det er Formel 1, Le Mans eller et selvopfundet racerløb på udfordrende terræn, så er LEGO® Speed Champions serien det helt rette legetøj til den sag! Gå på opdagelse herunder, og se det store udvalg af bilerne.

Autentiske biler til fantasifulde lege

Med Speed Champions har LEGO® Group formået at skabe et autentisk udvalg af legetøjsbiler - endda fra verdenskendte mærker som Ferrari og Audi. Det giver børnene rig mulighed for at trække alt det, de elsker fra racerløb med over i legen, men samtidig lade den livlige fantasi sejre og skabe et univers efter deres egne ønsker og forestillinger.

Har dit barn en passion for kørsel og racerløb? Så er der ingen tvivl om, at dette er de rigtige legesager! Byggeprocessen kan barnet klare i selskab med en byggeglad forælder, og det vil helt sikkert skabe stor interesse hos alle at se, hvordan de detaljerede og flotte biler kommer til live.

Stort udvalg af LEGO® Speed Champions

Byg, ræs afsted og vind løbet med bilerne fra LEGO® Speed Champions - og der er nok at vælge imellem! Er du på jagt efter en klassisk bil fra de gode gamle dage, en sportsvogn, som du selv drømmer om at eje en dag, en udholdende bil, som kan klare de lange og udfordrende ture eller en racerbil, der kan vinde det store ræs? Du finder det hele i LEGO® Speed Champions-serien.

Dit barn kan udleve sin racerdrøm og skabe de sejeste racerløb - enten alene eller i selskab med kammeraterne. Hvem ved, måske er der en rigtig racerkører gemt et sted?

Køb LEGO® Speed Champions her

Byggelegetøjet fra LEGO® Speed Champions er ikke kun oplagt til leg, men også en perfekt gave til inkarnerede bilfans og byggeentusiaster. Er drømmebilen en af de italienske klassikere, eller er det en amerikansk sag med et højt antal hestekræfter? Du kan også kombinere dine favoritter i et sensationelt racerløb - hvem når først over målstregen? Det bestemmer du!

Du kan finde de mange biler i udvalget ovenover, og så er det bare med at finde favoritten allerede i dag!