365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Spire badelegetøj

Mudderkager, ostehaps og tusch-streger. Klar vaskningen og badningen af de yngste pilfingre med et smil, når du køber badelegetøj fra Spire. Mærket har fokus på leg og læring i produkterne, der ofte er små, søde dyrefigurer i glade farver, som både børn og voksne elsker. Se sortimentet af legetøj til badet fra Spire her på BR.dk – og skab gode badeoplevelser.

Gå glad i bad med Spire badelegetøj

Spire er kendt for at producere kvalitetslegetøj til børn. Børnene leger især med legetøjet, fordi det simulerer den virkelige verden på en sjov og lærerig måde. Og det ses tydeligt i især Spire husholdningslegetøj og Spire legemad. Når det kommer til badelegetøjet, er det ingen undtagelse. 

Børn elsker vandplaskeri. Og med Spire badelegetøj kan de plaske og lege med vand, mens du vasker dem rene. Så skal badningen klares med et smil på læben, er det mere end oplagt at få købt noget legetøj til badet.

 

Gode overvejelser inden køb af legetøj til badet fra Spire

Vand er magisk – også for de helt små. Leg i vand stimulerer børnene, fordi følesansen kommer i spil. Motorikken bliver samtidig også trænet, da de lærer at koordinere deres bevægelser, når de leger med badelegetøjet i vandet. 

Inden du køber badelegetøj fra Spire, kan du overveje om legetøjet skal være: 

  • Væghængt: Noget badelegetøj fra Spire kan du hænge op på væggen i brusenichen eller ved siden af badekarret. Badelegetøj, som er væghængt, fylder typisk lidt mere, men det kan med fordel blive hængende i badet. Så er legetøjet klar næste gang, at den står på badning. 
  • Ikke-væghængt: Noget legetøj til badet fra Spire kan naturligvis også fås som ikke-væghængt. Drej, snor eller træk i figurerne, som flyder på vandet og skaber god underholdning for de små. Badelegetøjet i denne kategori fylder ofte ikke så meget, hvilket gør det nemt at pakke væk igen. 

 

Køb Spire badelegetøj til de mindste på BR.dk

På BR.dk er der et bredt produktsortiment af badelegetøj fra Spire. Det populære mærke har sødt legetøj i glade farver, som også får de allermindste til at smile over hele femøren ligesom Spire babylegetøj. Har du en tumling, som er vild med tumlelege, vil Spire skum være et hit på børneværelset eller inde i stuen. Gå på opdagelse, og find dine og børnenes favoritter blandt Spires legetøj, som du køber her på BR.dk.