365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Spire

Spire-legetøj er skabt til børn med øje for læring og masser af legeværdi. Det er nemlig gennem legen, at børn lærer og udvikler sig allerbedst. Lad dit barn udforske og eksperimentere med legetøj fra Spire, og oplev hvordan legetøjet hjælper dit barn til bedre at forstå verden omkring sig.

Leg og læring i ét legetøj

Spire inspirerer og inviterer til timevis af fantasifuld leg og sjov for børn i alle aldre, og forældrene kan også sagtens lege med. Spire byder på legetøj til både de helt tidlige udviklingsstadier, hvor baby oplever og erfarer verden for første gang, og til de større børn, der elsker kreativ leg med masser af mulighed for at bringe barnet selv og hverdagens indtryk i spil i legen.

Spire-legetøj til store og små

Der følger et ganske særligt ansvar med det at designe godt legetøj til børn. Kvalitet, sikkerhed og ansvar er hjertet i alt, hvad vi gør, og Spire er et mærke, som du kan vælge med god samvittighed og trygt lade dit barn lege med hver evig eneste dag.

Produktsortimentet spænder bredt og appellerer til både små og store piger og drenge, der er vilde med at leve sig ind i forskellige legeuniverser. Uanset om dit barn er til køkkenleg, værktøj, finmotorisk leg eller måske mangler nyt og spændende legetøj til badet, har Spire mange spændende bud på godt kvalitetslegetøj, som dit barn vil være helt vild med. Gå på opdagelse i udvalget her, og bliv overrasket over de mange muligheder. 

Køb legetøj fra Spire hos BR.dk

Spire laver legetøj, der skaber glæde og begejstring hos børn og barnlige sjæle. Legetøjet er fyldt med glade farver, der virkelig sætter skub i den gode leg, og der er i det hele taget tænkt meget over udtrykket på det flotte Spire-legetøj. Forkæl dit barn med legetøj fra Spire, og se legen hurtigt tage fart. Legetøj fra Spire er ikke legetøj, der får lov at ligge urørt ret længe. Det er derimod legetøj, som barnet højst sandsynligt vil vende tilbage til igen og igen – præcist sådan som det bør være med godt legetøj.