365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hama perledyr

Dyr er noget af det skønneste – og Hama perledyr er om muligt endnu skønnere. Der findes mange flotte stiftplader fra Hama, og særligt dyr er evigt populære. Her i udvalget finder du de fineste stiftplader og forskellige perlesæt, så der kan laves Hama perler med dyr i massevis.

Timevis af sjov leg med Hama-perler med dyr

De fleste børn er helt vilde med dyr, og dyrenavne og dyrelyde er noget af det første, som mange børn lærer, når de begynder at tale. Derfor er der heller ikke noget at sige til, at Hama-perler med dyr er et stort hit. Uanset om dit barn er til helt almindelige husdyr, til safaridyr, til dinosaurer eller til fabeldyr, så er der mange sjove produkter at finde her. Nogle af dyrene er med Hama-midiperler og andre med Hama-maxiperler, så børn og barnlige sjæle i alle aldre har mulighed for at være med til leg med Hama-perledyr.  

 

Verdenskendte perler fra Hama

Danske Hama skaber flotte, farverige perler, og det er nemt at forstå, hvorfor perlerne er kendte verden over. De gør det nemlig nemt for børn at øge deres kreativitet og samtidig øve finmotorikken på den bedst tænkelige måde. Hama startede med midiperlerne, senere kom maxiperlerne og til sidst Hama-miniperler - alle fantastiske kvalitetsperler til børn i alle aldre. I dag er Hama verdenskendte for deres perler, og særligt materialer til Hama-perledyr er populære. 

 

Lav dine egne perledyr med Hama-perler

Uanset om ungerne derhjemme allerede er vilde med Hama-perler, eller du er på vej til at bestille jeres allerførste af slagsen, så er vi sikre på, at vores stiftplader med dyr vil falde i rigtig god jord. Køb dem separat eller sammen med Hama-perler i fine farver, og glæd dig til at se børnene give sig i kast med at lave det ene søde Hama-perledyr efter det andet. Vi har alt, hvad I skal bruge for at komme i gang, så find de rette materialer her på siden, så I ikke behøver at vente længe på at slippe kreativiteten løs.