365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bestway badebassiner

Hvad er en varm sommer i haven uden et badebassin? Med et badebassin fra Bestway er der lagt op til mange gode stunder i haven på de varme sommerdage. Her kan du og børnene nyde et køligt duk, eller du kan læne dig tilbage, mens børnene plasker i vandet.

Bestway-badebassin til børn

Et badebassin til børnene skal være god kvalitet, et design der passer til haven og familiens behov samt give anledning til en masse god leg og sjove stunder. Alt dette får du med et badebassin fra Bestway, som lynhurtigt bliver fast inventar på de varme sommerdage og samtidig leder tankerne hen på en charterferie sydpå. Med et badebassin fra Bestway kan du glæde dig til:

  • En frisk nedkøling i sommervarmen, som kun er få skridt væk
  • Uendelige muligheder for gode lege med sjovt vandlegetøj
  • Gode rammer for børnene til at opholde sig udendørs i det gode vejr

 

Sommeren kalder på et badebassin fra Bestway

BR har samlet et stort udvalg af bassiner fra Bestway, og i sortimentet finder du noget for enhver smag og aldersgruppe. Vær opmærksom på, at dybden og designet passer til dit barns alder, så der dannes de bedste rammer for gode vandoplevelser i haven.

Når dit barn er blevet ældre, kan bassinet nemt udskiftes med en dybere variant, hvor der endda kan blive rig mulighed for at tage de første svømmetag. Der er altså nok at give sig til med et badebassin fra Bestway, som både forældre og børn kan nyde godt af hele sommeren.

Find badebassiner til haven her

Det ses tydeligt, at Bestway er kreative i deres udvikling af pools og badebassiner. Vælg en model med rutsjebane til de mindste eller et bassin, der både indeholder mål og bolde, så konkurrencen rigtigt kan sættes i gang. Med andre ord er vi helt sikre på, at I kan finde det badebassin, der passer allerbedst til jeres familie.

Bliv klar til sommeren på BR.dk! Vi har alt, hvad I skal bruge til en sjov og aktivitetsrig sommer i haven. Start med et badebassin fra Bestway, som med garanti vil udgøre den nyeste favorit på græsplænen - både hos børn og voksne.