365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Bestway pools

Den danske sommer er lunefuld, men du kan gøre den både sjovere og mere spændende med en Bestway pool. Vælg mellem mange forskellige farverige og festlige modeller i udvalget herunder – du finder både pool og tilbehør, der holder pool-legene kørende hele sommeren.

Gør sommeren sjovere med en Bestway pool

Der er ikke noget bedre end at køle af i en pool, når sommeren viser sig fra sin bedste side. Det er dog de færreste af os, der har pools i huset eller haven, men med en Bestway Pool kan alle holde pool-fest i haven. Der findes både store, små, farverige og festlige modeller at vælge imellem:

Derfor er en Bestway pool en god idé:

  • Den kan bruges af hele familien, hele sommeren
  • Modellerne er robuste og fremstillet til sjov og leg
  • Der findes versioner til både de helt små og de store

Med en Bestway pool i haven kan I bade hele sommeren. Du finder også både filtre, slanger og covers i vores sortiment, for den bedste oplevelse sæsonen igennem. Brug badelegetøj og lækre håndklæder til at gøre oplevelsen endnu mere sjov og hyggelig.

Find den rigtige pool til din familie

 

Når I har besluttet, at en Bestway pool til haven er det rigtige valg for jer, så handler det om at finde den helt rigtige model til jeres familie. Der findes rigtig mange forskellige størrelser og modeller, så når du bestiller, bør du overveje, hvem der skal bruge poolen.

  • Småbørn og tumlinger: Der findes skønne modeller med rutsjebaner eller baderinge, der er rigtig gode til de helt små. Vandet bliver ikke for dybt og der er mulighed for at lege og udforske motorik.
  • Større børn og teenagere: Skal der lidt mere action på kan du vælge en model med både mål og bolde, der giver god mulighed for at få en konkurrence kørende.
  • Voksne og børn i alle aldre: De større pool-modeller giver god mulighed for både leg og afslapning for børn og voksne.

Se udvalget herover. Bestil din Bestway pool i dag, og vær klar til sommeren!