365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sengeskuffer

En sengeskuffe fyldt med legetøj og eventyr er et sandt skattekammer og ikke mindst en praktisk opbevaringsløsning på børneværelset. Når legetøjet ikke skal optage gulvpladsen, kan børnene nemt putte deres legetøjs-skatte ned i sengeskufferne med hjul under sengen. Se det store udvalg af sengeskuffer på BR.dk.

Sengeskuffer – få mere plads til leg

Træk ud, skub ind. Sengeskuffer er smarte og nemme at håndtere – også for børn. Nogle sengeskuffer har ovenikøbet hjul under sig, hvilket gør det endnu lettere at skubbe og trække skuffen ud. Samtidig sørger hjulene for, at sengeskuffen er nem at flytte rundt på, hvis skuffen skal dét. 

Børnene kan med en sengeskuffe på værelset: 

  • Spare plads og udnytte spildpladsen under sengen
  • Holde legetøjet organiseret og gemme det væk
  • Skabe et hyggeligt udtryk på værelset

Sengeskuffer kan fås i mange forskellige former, farver og størrelser. Når du skal vælge en sengeskuffe til børnesengen, er det ideelt lige at tjekke op på, om den pågældende skuffe både passer i højden og bredden under sengen.

 

Put lege- og sengetøj i sengeskuffen

På et børneværelse er der ofte mange ting og legetøj. Legesager er selvfølgelig til at lege med, men nogen gange kan det være rart at have mulighed for at gemme noget af legetøjet væk. Enten fordi børnene ikke leger med det så ofte, eller fordi værelset skal have en oprydning. 

Uanset hvad så er en sengeskuffe en god måde at opbevare tingene på. Og fordi skuffen er placeret under børnesengen, fylder skuffen ikke på gulvet. Ud over legetøj kan du naturligvis også putte andre sager i skuffen. Måske børnenes sengetøj og lagener skal deri?

 

Skuffe til sengen på BR.dk

Sengeskuffer fra BR.dk er lige noget for børnene, hvis de har brug for mere plads til leg på gulvet. Børnene kan udnytte pladsen under sengen og opbevare alt lige fra dukker og bamser til puslespil og ikke mindst sengetøj i skufferne. Mange af sengeskufferne har hjul og er lavet af eksempelvis træ, som er malet forskellige farver. Farverne skaber et hyggeligt, personligt udtryk på ethvert børneværelse. Find en smart sengeskuffe, som passer til børnenes seng og deres værelse på BR.dk.