365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Sengerande

Sengerande er med til at skabe en tryg natteoplevelse for din baby. Randene placeres i sengen og har mange funktioner. Skal du have én til børneværelset? Se nærmere på udvalget af søde og dekorative sengerande til vuggen og babyen her på BR.dk – og lav en hyggelig soveplads til din guldklump.

Sengerande og gode natteoplevelser

Sengerande er tekstilindlæg, som sættes op i babyens tremmeseng eller vugge. Indlægget placerer du på indersiden af børnesengen, så det kan være med til, at guldklumpen ikke får knubs af sengens kanter og tremmer. Tremmerne giver sig nemlig ikke, hvis babyen ligger og tumler rundt med arme og ben, når det er godnat-tid. 

Kort fortalt er en sengerand til babyen god, fordi sengeranden: 

  • Beskytter mod kulde, lys og lyd 
  • Skaber en blød barriere og vanskeliggør, at babyens små arme og ben kommer i klemme mellem tremmerne 
  • Skaber et dejligt sted, hvor babyen kan putte og sove 
  • Sørger for, at yndlings-sutterne, bamserne og de andre bløde venner bliver i sengen 

 

Skab ro med en sengerand

I løbet af en lang dag er der massevis af oplevelser, som gør indtryk på de små. Når børnene skal puttes og sove om natten eller have lur om dagen, er tryghed vigtig. Og trygt - dét bliver det med sengeranden.

Sengerandene afskærmer også mod lys og lyde fra omgivelserne inde på værelset. Randens kant danner nemlig en høj barriere, så baby ikke kan kigge på de omkringliggende ting, når barnet ligger ned. Ekstra plus ved sengeranden er også, at den kan være med til at stoppe, at yndlings-sutten og bamsen på magisk vis ’forvinder’ ud af sengen i nattetimerne.

 

Sengerande til babyens vugge på BR.dk

På BR.dk er der alt, som du kan indrette baby- og børneværelset med. Skal de mindste i familien sove godt og trygt om natten, kan du skabe en dejlig atmosfære med en sengerand. Især bliver børnenes soveplads afslappende takket være de søde, rolige og afdæmpede farver samtidig med, at sengerandene afskærmer for lys og lyd. Find bløde sengerande til vuggen lige her på BR.dk.