365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Barnevogne

Der er en masse, der skal styr på, når der er en lille ny på vej - og barnevognen er ingen undtagelse. Her sover barnet lure, bliver transporteret rundt og kan se den store verden fra den trygge barnevogn. Her på siden har vi samlet et udvalg af barnevogne, og du kan finde din favorit allerede i dag.

Gode barnevogne til din baby 

Barnevognen er et uundværligt hjælpemiddel i de første par år af dit barns liv. Det er barnets tryghedsbase og giver forældrene mulighed for at tage på ture, også imens dit barn sover. Barnevognen er en af de større poster, når det kommer til at anskaffe sig babyudstyr, og derfor skal valget også være helt rigtigt. Det kan altså være en god idé at tage ud og afprøve forskellige barnevogne samt lave en ordentlig research, så du er helt sikker på, at valget kommer til at opfylde dit og din babys behov.  

Sådan finder du den rette barnevogn 

Der findes et væld af forskellige barnevogne, men hvilken skal du vælge, og hvad skal du være opmærksom på?  

  • Tænk over designet. Ikke fordi, barnevognen behøver at være pæn, men særligt fordi design ofte hænger sammen med barnevognens funktioner. 

  • I forlængelse af dette, er det vigtigt, at du undersøger barnevognens funktioner. En barnevogn er nemlig ikke blot en lift med fire hjul i dag - du kan få dem med alverdens smarte features.  

  • Tænk over, hvor du primært kommer til at køre dine barnevognsture. Bliver det i byen, skoven eller på græs? Det kan godt have betydning for hjulene.  

  • Har du bil? Så vil du helt sikkert være glad for en barnevogn, der kan foldes sammen og puttes i bagagerummet.  

Bliv klar til baby med en barnevogn

Fælles for alle barnevogne er, at sikkerheden skal være i top for dit barn. Alt dette kan du være sikker på, når du vælger en barnevogn fra BR’s sortiment - dog er det vigtigt, at undersøge, hvordan du sikrer dit barn, så gåturene kan være trygge og gode for jer begge. Gå på jagt efter barnevognen i BR’s udvalg, og bliv klar til at skabe minder med din baby.