365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pusleborde

Selvom puslebordet er et praktisk møbel, når baby skal skiftes, så er det også ofte her, at du kan få de skønneste stunder med dit barn. Hos BR kan du købe dit puslebord her i vores udvalg med god opbevaringsplads og pusleramme på toppen. Dyk ned i udvalget og find det, der passer bedst hjemme hos dig.  

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Gør pusletiden nem og hyggelig 

Baby skal have skiftet bleen flere gange om dagen, og det giver anledning til en masse tid ved puslebordet. Derfor er det også et møbel, hvor du hverken skal gå på kompromis med designet eller de praktiske funktioner.  

Med et puslebord har det aldrig været nemmere at skifte dit barn – og så tilmed på en hyggelig måde. Puslekommoderne fra BR har god opbevaringsplads og et stort overfladeareal, så du altid har de vigtigste sager lige ved hånden. Samtidig finder du et varieret udvalg af fine designs, og vi er helt sikre på, at udvalget gemmer på en variant efter din smag.  

De gode stunder ved puslepladsen 

Selvom det ikke altid er liv og glade dage at skifte en ble, så vil du opleve nogle af de allerbedste stunder ved puslebordet! Her kan du øve øjenkontakt og pludre med din baby både under skiftning af bleen, og når du giver et nyt sæt tøj på efterfølgende.  

Når baby risikerer at blive utålmodig undervejs, kan du hænge en uro over puslepladsen eller have noget babylegetøj lige ved hånden. Der er et væld af måder, hvorpå du kan skabe de helt rigtige rammer for jeres pusletid! 

Find dit puslebord hos BR! 

Hos BR kan du vælge imellem en masse funktionelt babyudstyr – og puslebordet er et af de allervigtigste! Det er vigtigt med en overflade, hvor der er god plads til puslepuden og din baby, og samtidig er det skønt, at du bare skal række ud efter bleer, klude og cremer undervejs.  

Når du vælger et puslebord fra BR, får du høj kvalitet til gode priser, og så er du ellers klar til mange hyggelige timer ved puslebordet med din baby. Tag et kig på vores sortiment af pusleborde og kom ét skridt tættere på en hyggelig og praktisk pusleplads.