365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Ammeudstyr

Amning er ikke altid så nemt, som det ser ud, men du kan hjælpe det godt på vej med det rette ammeudstyr. Her på siden har vi samlet et udvalg af ammetilbehør, som kan gøre det nemmere for dig at amme dit barn. Tag et kig på vores sortiment lige her og find, hvad du skal bruge.  

Hvilket ammetilbehør har jeg brug for? 

Amning er med til at danne et stærkt bånd mellem mor og barn, og derfor er det for mange et stort ønske, at amningen fungerer. Der findes uendeligt med ammeudstyr og -tilbehør på markedet – noget mere nyttigt end andet. Men hvad har du egentlig brug for, når du har ambitioner om at sætte gang i en god amning? 

  • Amme-bh’er, så du ikke skal have bh’en helt af.  
  • Ammepuder for at gøre processen behagelig. 
  • Ammevenligt tøj, så du hurtigt kan amme.  
  • Ammeindlæg, da din mælk kan lække.  
  • Stofbleer, så du er forberedt på spildt mælk eller gylp. 
  • Creme til tør hud og sår efter amning. 
  • Ammebrikker, hvis dit barn har svært ved at få fat. 

 

Ammepuder til en behagelig amning 

Ét af de former for udstyr, som de fleste ammende nyder godt af, er en ammepude. Amningen kan både være en lang session, men også en hyppig session, og det betyder, at du bruger mange timer med barnet ved dit bryst. Her er en ammepude den allerbedste støtte, hvor du kan placere dit barn helt uden at bruge kræfter på at holde din baby i position.  

En anden fordel ved ammepuden er, at den er en god støtte til mange forskellige ammestillinger. Det er meget individuelt, hvad der virker for mor og barn, og her kan ammepuden gøre dig klogere på det.  

Du kan også tage et kig på vores store udvalg af babylegetøj, som ikke kun er til sjov, men også kan hjælpe med at udvikle dit barn.  

 

Kom godt i gang med amningen 

Måske skal du amme i den nærmeste fremtid, måske er du allerede kommet i gang? Uanset hvad vil vi anbefale, at du har styr på det vigtigste babyudstyr på forhånd, så du kan fokusere på at få godt gang i amningen og altid har, hvad du skal bruge. Derfor kan du allerede i dag tage et kig lige her på siden og finde det, du har brug for.