365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Konkurrence: Tøm en BR butik for LEGO på 1 minut

Konkurrencebetingelser

Tøm en BR butik for LEGO på 1 minut

LÆS DISSE KONKURRENCEBETINGELSER GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER.

Ved deltagelse i Konkurrencen accepterer du disse konkurrencebetingelser.

 

  1. Om konkurrencen:

Konkurrencen er arrangeret af BR (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand). Du kan deltage i konkurrencen om at tømme en BR butik for LEGO på 1 minut, som udloddes i forbindelse LEGO DREAMZzz event i BR. Præmien er ikke købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser.

Konkurrencen kører fra 02.09.2023 Kl. 9.00 til 03.09.2023 Kl. 20.00. Efter konkurrencens afslutning udtrækkes en vinder – dog senest den 08.09.2023 kl. 10.00.

Vinderen får 1 minut til at tømme en BR butik for LEGO æsker. Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven. Konkurrencen har til formål at være underholdende og at markedsføre BR. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod BR.

 

  1. Hvem kan deltage?

Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen.

 

  1. Hvordan deltager du?

For at deltage i konkurrencen skal du på forsiden besvare spørgsmålet og aflevere konkurrenceflyeren i BR. Salling Group forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig mere end én gang, fra Konkurrencen. Alle tilmeldinger, som er modtaget efter den 03.09.2023 kl. 20.00 er ugyldige og udelukkes fra Konkurrencen.

 

  1. Udvælgelse af vindere

Der findes i alt 2 vindere af konkurrencen: Én på Sjælland/Fyn og én i Jylland. Vinderne findes ved hjælp af et simpelt lodtrækningsprincip blandt alle, der har deltaget i konkurrencen. Vinderne kontaktes på den oplyste e-mailadresse eller på tlf. Hvis en vinder ikke har svaret 3 dage efter, at vedkommende er blevet kontaktet af BR, forbeholder BR sig retten til at finde en ny vinder.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at BR må kontakte dig vedr. udlevering af præmien. Der aftales en dag og butik med vinderen for præmieseancen.

Er vinderens barn mellem 2-6 år må barnet få hjælp af én forælder til at tømme BR for LEGO-legetøj. Alle børn over 6 år får ikke hjælp af en forælder.

 

  1. Præmieseancen

Vinderen står ved kassen i indgangen, når tiden starter. Vinderen må løbe ind i LEGO-afdelingen og hente ét produkt ad gangen, som så skal returneres til kassen. Det må de gøre så mange gange, de kan nå det indenfor 1 minut. Vinderen får alle de produkter, der er bragt til kassen, inden minuttet er gået.

 

  1. Konkurrencen er arrangeret i samarbejde med LEGO 

Du kan læse vores konkurrence- og privatlivspolitik her:

https://www.br.dk/konkurrencebetingelser/

https://www.br.dk/privatlivspolitik/