365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Tinka og Sjælens Spejl hos BR

Den 1. december starter årets TV2 julekalender: Tinka og Sjælens Spejl. Men hos BR starter julehyggen ekstra tidligt!

Allerede fra den 1. november kan du nemlig købe et Tinka og Sjælens Spejl samlealbum til 40 kr.

Fra den 11. november får du en pakke Tinka og Sjælens Spejl samlekort for hver 100 kr. du handler for i vores butikker. Derudover kan du glæde dig til massere af spændende Tinka butiksaktiviteter, give-aways, konkurrencer og merchandise.

Vi har samlet alt information her på siden, så vi sikrer, at du, som vaskeægte Tinka-fan, ikke går glip af noget.

God fornøjelse og glædelig jul! ❤

Tinka og Sjælens Spejl

Tinka og Sjælens Spejl – Tinka vender tilbage

Glæd dig til nye eventyrer med Tinka, som vender tilbage i dette års julekalender på TV2. Sidst vi mødte Tinka, indførte hun Samlingen, hvor repræsentanter for regionerne – og et enkelt menneske – sammen styrede og bestemte. Til gavn for både voksne nisser og dem, som i fremtiden skulle føre Nissernes Rige videre. Eller det var i hvert fald meningen…

Et magisk juleeventyr

I Tinka 3: 'Tinka og Sjælens Spejl' har Tinka endnu ikke fået den nye styreform til at fungere, sådan som hun havde forestillet sig. Hun begynder at tvivle på egne evner som nissernes leder, og da Ingi sætter hende på sporet af en familiehemmelighed, søger Tinka med hjælp fra sin bedste ven, menneskedrengen Lasse, svar i menneskenes verden. Her venter der Tinka en overraskelse, som vender fuldstændig op og ned på hendes liv og samtidig sætter hele Nissernes Riges eksistens på spil.

Tinka og Sjælens Spejl – venskabets svære kunst

I Tinka og Sjælens Spejl står Tinka overfor en svær tid i flere af sine venskaber. Tinka møder modstand fra sine bedste venner, og det får hende til at føle, at hun ikke passer ind. Hun kommer endda til at tvivle på sine evner som Førstenisse. Mon modstanden åbner op for, at Tinka skaber nye venskaber?

Lasse bruger meget af sin tid på sin musik, og det udfordrer Lasse og Tinkas venskab. Men da en ældgammel hemmelighed dukker op, har Tinka brug for Lasses hjælp. Men er Tinkas og Lasses venskab stadig stærkt nok til at samarbejde og kæmpe for Nissernes Riges fremtidige eksistens?

FAQ: Tinka spørgsmål og svar