365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

BR og SMILfonden er legekammerater

BR og SMILfonden giver alle børn mulighed for at lege. Vi har nemlig indgået et samarbejde, der ved hjælp af forskellige typer donationer, kan hjælpe SMILbørnene med at lege og have det sjovt på trods af sygdom.

SMILfonden støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme. Det gør de gennem sociale aktiviteter på hospitalerne, sjove sommercamps og hyggelige udflugter. SMILfonden ønsker at give børnene og deres familier et bedre liv ved at skabe stærke, værdifulde fællesskaber og øge deres livskvalitet. Det er vigtigt for SMILfonden at give disse børn og familier et sted at høre til og en pause fra deres alvorlige sygdom. Sygdom som mange af dem skal leve med resten af livet.

I BR ønsker vi at give alle børn mulighed for at lege – også selvom hverdagen for nogle børn ikke er som mange andres. SMILfonden gør et fantastisk stykke arbejde, og det vil vi selvfølgelig gerne støtte. Samarbejdets formål er, at BR kan donere legetøj eller penge, der kan hjælpe SMILfonden med at skabe aktiviteter for deres børn. Vi har en fælles interesse for at forbedre livskvaliteten for kronisk syge børn og derfor er dette samarbejde en høj prioritet for os i BR.

Du kan gøre en forskel, og sprede glæde hos børn med alvorlige sygdomme. Det kan du ved at købe SMILbamsen, BR har produceret i samarbejde med SMILfonden. Ved køb af krammebamsen hjælper du BR med at donere penge til SMILfonden. Pengene fra dit køb går til aktiviteter på hospitalerne, sjove sommercamps, netværksture og rådgivning. Al overskud ved køb af bamsen går ubeskåret til SMILfonden.

 

Bamsen kan købes i alle landets BR-butikker og på BR.dk