365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Jurassic World™

Findes der noget bedre end at gøre yndlingsfilmen levende? Hvis dine yndlingsfilm er Jurassic Park og Jurassic World, så er det præcis det, du kan med LEGO® Jurassic! En verden af dinosaurer og vild natur, hvor der ikke går en dag uden en spændende oplevelse - se udvalget herunder.

Nye eventyr med LEGO® Jurassic World™

Rejs til Isla Nublar for at opleve spændende eventyr med LEGO® Jurassic World™. Her venter farefulde redningsaktioner med Owen Grady og Claire Dearing i front - det bliver helt sikkert ikke kedeligt! Skurkene skal standses og dinosaurerne skal fanges og holdes under opsyn i den vilde jungle og de tætte landskaber.

Du kan genskabe dine yndlingsscener fra filmene eller lade fantasien løbe frit og skabe dit helt eget eventyr. Uanset hvad er der lagt op til spændende historier og lege med de store dinosaurer - og så er det spændende, om det hele ender godt!

Et dinosaurunivers efter dine ønsker

Der er ingen grænser for, hvad dine hovedpersoner kan komme ud for, når du leger med LEGO® Jurassic World™ i dit helt eget univers med dinosaurer! Med byggesættene her på siden får du ganske enkelt LEGO® sæt til enhver alder. Til børnene, der er vilde med de eventyrlige lege og heltemodige figurer eller til de voksne, som er vilde med at bygge og udstille efterfølgende.

Sæt den vilde dinosaurjagt i gang med de ikoniske LEGO® minifigurer, fartøjer, ikoniske bygninger og videnskabeligt udstyr fra Jurassic-filmene. Kun de klogeste klarer aktionerne, og mon ikke du er en af dem?

Se vores udvalg af LEGO® Jurassic

I Jurassic-filmene er det altid næsten lige ved at gå helt galt! I legen med LEGO® sættene er det dig, der bestemmer, hvordan forløbet skal være. Bliver verden reddet i sidste øjeblik? Eller der tale om et mere idyllisk univers, hvor dinosaurerne er rolige og gode venner med alle? Det hele afhænger af dine fortællinger!

Disse spændende, samlervenlige byggesæt til børn indeholder de sejeste dinosaurfigurer, der kan bygges og udgøre hovedpersonerne i din leg. Ban din vej gennem øen Isla Nublar, og bliv dagens helt, når du sikrer freden og kontrollen - start allerede i dag med udvalget hos BR!