365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Disney

Disney er et magisk univers - det er svært at komme udenom. Og nu kan du føre det magiske univers væk fra skærmen, væk fra bøgerne og ind i børneværelset i form af LEGO®! Her kan alverdens fortællinger udspille sig med dit barns yndlingsprinsesser, og kun fantasien sætter grænser i en verden af Disney og LEGO®.

Velkendte fortællinger i LEGO®

Hvis der er et univers, der kan bidrage med et lille drys af magi, så er det unægteligt Disney-universet! Her på siden finder du BR’s udvalg af legesæt i LEGO® med de fineste Disney-prinsesser, og der er nok at udforske.

Tag med Ariel på undersøiske opdagelser, hjælp Askepot med at finde den tabte glassko eller besøg Anna og Elsa i Arendal slotsby - mulighederne er mange! Med flere LEGO® Princess byggesæt kan du endda lade prinsesserne møde hinanden i de forskellige universer - hvem ved, måske bliver de bedste venner?

Eventyrlige Disney-prinsesser

En smuk Disney-prinsesse med glansfuldt hår, iført en pæn kjole og overdådige sko kan tage ethvert børnehjerte med storm. Med LEGO® legesæt kan de romantiske, eventyrlige og heltemodige historier fortælles videre i form af barnets egne ord og forestillinger.

Ikke nok med, at prinsesserne er en del af legen, så er både slotte, tårne, paladser og kongelige skibe ligeså med til at gøre legen magisk. Og når børnene leger, er det kun dem der bestemmer! Hvis Ariel pludselig har lyst til at blive under vand, eller hvis Askepot slet ikke vil til bal på slottet, så dannes der bare en ny og spændende historie.

Sæt magien i gang med LEGO® Princess

Er dit barn klar til at slå sig løs i den magiske verden af prinsesser, trylleformularer og smukke kjoler? Der er lagt op til mange timers leg, når først samlingen af LEGO® Princess er sat i gang!

Hos BR har vi alt, hvad du skal bruge til at skabe den mest eventyrlige leg af dem alle! Gå på opdagelse i vores udvalg af alle dine yndlingsprinsesser. Når du har fundet de rette prinsesser i blandt Belle, Ariel, Raya og alle de andre, så sørger vi for en sikker levering.