365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Classic

Lad dit barns fantasi få frit løb med LEGO® Classic. Med LEGO® Classic kan dit barn bygge lige præcis det de har lyst til, og skabe deres helt eget LEGO® univers. På BR.dk sælger vi både klodser, elementer og byggepladser. Du kan få det hele i mange forskellige farver og forskellige størrelser.

Tilbage til starten med LEGO® Classic

LEGO® blev grundlagt tilbage i 1930’erne, og som du måske kan regne ud, er der sket en hel del siden dengang. I dag kan du nemlig bygge alverdens overdådige kreationer af LEGO® lige fra dit yndlingsholds fodboldstadion til et helt univers fra din yndlingsfilm. Men hvad hvis vi prøver at spole tiden tilbage til dengang en LEGO® klods blot var en LEGO® klods.

Med LEGO® Classic behøver der ikke at være noget facit, ingen manual - kun din kreativitet og dine gode idéer. Nyd en uendelig verden fuld af sjov med LEGO® Classic byggesæt. Det har aldrig været nemmere at føre idéerne ud i livet med det brede udvalg af LEGO® klodser i forskellige størrelser og klare farver.

Skab dine egne kreationer

Har du en god idé? Så kan du føre den ud i livet med hjul, døre, vinduer, hængsler, øjne og klodser i masser af former og størrelser. Nogle gange er det positivt at vride sig væk fra den detaljerede manual og i stedet skabe noget helt efter dine egne tanker.

LEGO® Classic sæt inspirerer altså til ubegrænset kreativitet, fantasi og fysisk leg, og hvis dit barn trænger til at blive hjulpet i gang, finder du små, enkle vejledninger i mange af kasserne.

Køb LEGO® Classic hos BR

For mindre børn kan det være svært at følge en brugervejledning punkt efter punkt, når man bare har allermest lyst til at se, hvor højt et tårn man kan bygge, eller om man ikke kan få bygget en LEGO® figur, der ligner familiens hund. Og hvem ved, måske viser dit barn sig at være et naturtalent inden for byggefaget?

Med et sæt fra LEGO Classic er der uendelige muligheder og mange timers leg ligger foran! Hvilket LEGO® Classic sæt er det rette for dit barn? Find det her hos BR allerede i dag.