365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Avengers figurer

Avengers-universet er fyldt med både superhelte og superskurke, og søger du Marvel-figurer, Iron Man-legetøj eller andet fra Avengers’ spændingsfyldte verden, er det her, du bør tage et kig. Vi forhandler blandt andet de populære Marvel-figurer på 30 cm og mange andre Avengers-figurer, der er klar til timevis af actionpræget leg på børneværelset.

Avengers - hvor de største superhelte mødes

Mød Hulk, Iron Man, Thor, Captain America, Black Panther og mange flere af de seje Avengers-superhelte, der danner fælles front i kampen mod de største superskurke. Med vores udvalg af Marvel-figurer flytter Avengers-filmene videre ind på børneværelset, hvor figurerne danner rammen om masser af sjove lege, hvor det gode kæmper mod det onde. Hver superhelt og superskurk har sine særlige egenskaber, der gør kampen om sejren unik, og når barnets fantasi blandes ind i foretagendet, kan alting naturligvis ske.  

 

Marvel-figurer - hvem er dit barns favorit?

De populære figurer fra Marvels hitfilm er alletiders gaveidé til et barn, der ikke kan få nok af superhelte og fascineres af kampen mellem det gode og det onde. Kender dit barn bare lidt til Avengers-universet - eller til de film, hvor hver enkelt karakter oprindeligt er portrætteret - har barnet sikkert også allerede en favorit blandt de mange Avengers-helte. Måske nye vil komme til i legen med de seje legetøjsfigurer, eller måske det fortsat vil være én særlig helt, som dit barns hjerte banker for. Det vil tiden vise, når de første af forhåbentlig mange Avengers-figurer flytter ind hjemme hos jer, og legen straks kan begynde.

 

Køb Iron Man-legetøj og andre Avengers-figurer online

Det er nemt at blive helt opslugt af Marvels fantastiske Avengers-karakterer, og det er ikke underligt, hvis dit barn allerede kender navnene på flere karakterer, end du selv gør. Avengers er ganske enkelt bare virkelig appellerende til superheltefans i alle aldre, og vi håber, at du vil gå på opdagelse her og forkæle en heldig, lille superhelt med nye Avengers-figurer til samlingen.  

Hvilken karakter fanger dit barns interesse? Måske du allerede ved det, eller måske du har en god idé om, hvem der vil være et hit som ny legekammerat med superkræfter. Bestil online hos BR i dag, og lad snart barnet komme i gang med at lege med sin nye, bedste superhelteven.