365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Med familien på tur

Lad os tage på ferie! Tidspunktet er perfekt til at udforske den grønne, frodige natur. Efter en tur i skoven eller på stranden elsker Sylvanian Families især at slappe af i deres hytter, på tagterrasserne eller i deres hængekøjer. Og om aftenen elsker de at kigge på stjerner fra toppen af træhusene … det er bare så flot!

Tag med Sylvanian Families på tur

I dette ferietema finder du mange elementer til en udflugt midt i naturen, såsom Adventure Tree House, Baby Ropeway Park eller endda Baby Hedgehog Hideout. Adventure Tree House er et opholdsrum omgivet af natur for Sylvanian familier.

Det består af 4 små værelser og en terrasse og byder på mange muligheder for leg. Rebgyngen går op, ned og drejer om sig selv, når håndsvinget betjenes. Træstokken glider langs grenene og bruges som rutsjebane til babyer. Babyer kan bevæge sig gennem træets grene, der danner tunneler. Den øverste del af hytten trækker sig tilbage, den kan placeres i forskellige positioner eller på jorden.

 

Masser af sjove oplevelser i naturen

Der er ikke noget sjovere for babyer end at zipline fra den ene ende af denne træformede struktur til den anden. Det er under alle omstændigheder den yndlingsaktivitet, som Henry kanin har, når han tilbringer et par dages ferie i skoven!

Baby Ropeway Park giver dig mulighed for at flytte en baby fra den ene ende af strukturen til den anden ved hjælp af træstammerne. Dette er Henry, babycremekaninen, der vil tilbringe øjeblikke med sjov og eventyr med sine babyvenner Sylvanian Families.

Med dette nye mini-univers, Baby Hedgehog Hideout, vil din Sylvanian-landsby vokse sig endnu større.
Men hvem kan gemme sig i denne smukke lille hule? Det ser ud til, at det var pindsvinet Bilberry, der tog bolig og inviterede alle sine venner. I babyens gemmested fortæller vi hinanden hemmeligheder, vi leger varme ved komfuret eller vi sover under stjernerne i de lyserøde dun! Postbuddet kan endda smide post i postkassen.

 

Tag på tur i Sylvanian Families køretøjer

Du vil også finde et udvalg af køretøjer, herunder Family Seven Seater, Family Campervan eller Family Picnic Van. Med Sylvanian Families Campervan, tag på ferie med dine figurer fra Sylvanian Village!

Hvad hvis vi tog jorden rundt og camperede? Lad os tage på eventyr med al komfort! Autocamperture er altid rige på følelser og aktiviteter; når du ikke er på vejen og beundrer landskaberne med kikkerten, stopper du ved kanten af ​​et vandpunkt for at fange nogle fisk, som du kan nyde ved måltiderne. Hvad hvis vi tog ud for at udforske omgivelserne på cykel og scooter?

Family Campervan vil tage dine figurer med på ferie eller blot tidspunktet for en weekendtur. Toilet og bruser er inkluderet i køretøjet, og sæderne kan tages af for at skabe senge.

Alle er klar og kommer ind i Family Picnic Van Sylvanian Families. Der er plads til 7 personer. Det er en meget stor minivan. For at rejse sikkert vipper sæderne for at blive til autostole til trillinger og babyer. Når de er der, slår medlemmerne af familien Sylvanian sig ned for at spise deres picnic. Efter maden er det tid til at lege. Taggalleriet bliver til hopsko! Børn vil kunne løbe overalt i naturen og nyde en god tid med familien.