365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Paw Patrol

Marshall, Chase og alle de andre hunde fra Paw Patrol har lynhurtigt taget børnene med storm! Har du et barn, der ønsker sig alt i Paw Patrol? Hos BR har vi samlet det hele her, og du finder alt lige fra legefigurer til kostumer til sjove puslespil. Hent redningsaktionerne med hjem i stuen, og lad børnene slippe fantasien løs med yndlingskarakteren fra Paw Patrol. Udforsk det store udvalg nedenfor!

Paw Patrol – lad redningsaktionen begynde

De søde vovser, Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Ruble og Skye fra Paw Patrol, der redder venner og bekendte fra alverdens uheldige situationer, har taget børnenes hjerter med storm. Med legetøjet herunder kan du invitere dine børn med på jeres egne redningsaktioner og finde ud af, hvordan man løser sjove og spændende opgaver på børnemanér. Så er der dømt Power Patrol!

 

Tre grunde til at vælge Paw Patrol legetøj:

  • Fantasien får frit løb med kendte figurer og nye scenarier
  • Der kan uden problemer leges både alene eller flere sammen
  • Der er mulighed for at udbygge i takt med barnets udvikling

 

Det er altid sjovt at lege med figurer fra kendte tegnefilm, fordi det giver et helt naturligt udgangspunkt for legen, men uden at indskrænke den for meget. De søde figurer fra PawPatrol kan fange børn på forskellige niveauer og samtidig også bruges til at gøre de daglige rutiner – som aftenbadet – endnu sjovere og mere hyggeligt.

 

Vælg det rette vovseudstyr

Den store fordel ved netop Paw Patrol er de stort set uudtømmelige legemuligheder.

- Vovserne: Er det selve de små, søde hundehvalpe, der taler mest til jer, så er det selvfølgelig de små Paw Patrol bamser eller figurer, der er oplagte at vælge. Her er der rig mulighed for klassiske rollelege og frit spil for fantasien.

- Fartøjerne: Er det mere de seje Paw Patrol biler eller flyvende maskiner, der trækker, så er der også her rig mulighed for leg og fri fantasi – både til vands, til lands og i luften. Der kommer hurtigt fart over feltet, når der skal rykkes ud til nye, spændende opgaver.

- Paw Patrol eventyrspil: Elsker I at spille så vælg mellem de mange spil til de forskellige spilkonsoller.

 

Se udvalget herover af alt fra Paw Patrol.