365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Paw Patrol biler

Der findes ikke mange børn i det ganske land, som ikke ved, hvem Paw Patrol er. Det startede blot som en tegneserie, og i dag kan du få Paw Patrol på alt lige fra legetøj til skoletasker. Her på siden har vi samlet vores udvalg af Paw Patrol-biler!

Gennem byen i en Paw Patrol-bil

Er dit barn også helt vild med Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Ruble og Skye, som udgør den allersejeste hundegruppe - nemlig Paw Patrol? Det er skønt, når man kan vække sin yndlingstegneserie til live, og det er altså muligt med det store udvalg af Paw Patrol-legetøj.

Paw Patrol redder enhver person i nød på spændende redningsaktioner, hvor de smarte køretøjer og hundenes styrker klarer ærterne gang på gang. Med de seje Paw Patrol-biler er det tid til at slå fantasien løs, og skabe dine helt egne historier med alle dine yndlingsfigurer.

Hvilken Paw Patrol er din favorit?

Kan du hjælpe Paw Patrol med at beskytte Adventure Bay? Giv dig i kast som Skye, og flyv afsted i den store helikopter, tag på spændende missioner som Chase, og sørg for at alt er i orden eller sluk ildebrande med Marshall. Der er altså rig mulighed for at give dig i kast med lige det, du har lyst til.

Med Paw Patrol-bilerne kan dit barn helt selv bestemme, om scenerne fra tegneserien skal genskabes, eller om der skal findes på helt nye. Én ting er sikker: Paw Patrol-holdet er ikke til at få ned med nakken, og hver især bidrager de til at løse konflikterne og beskytte indbyggerne.

Stort udvalg af biler fra Paw Patrol

Paw Patrol klarer alt - lige fra at komme killinger til undsætning i et træ til at redde et tog fra stenskred. Vil du med på eventyr? Det bliver stensikkert spækfyldt med action, men også leg, grin og klap på ryggen af Ryder.

Start samlingen af fartøjer her hos BR, og gå på opdagelse i vores brede udvalg af Paw Patrol biler. Der er altid mere Paw Patrol at komme efter, og hos BR har vi alt, hvad du skal bruge for at skabe en gennemført og underholdende leg.