365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Interaktive bamser

En interaktiv bamse bliver hurtigt dit barns nye bedste ven, og hos BR finder du et bredt udvalg af de sødeste bamser med lyd og flere sjove funktioner. Vælg favoritten blandt vores forskellige interaktive dyr og glæd familiens yngste med en ny krammebamse, der er klar på timevis af leg.

En trofast følgesvend på farten

Det er helt særligt at se, hvordan en sød bamse hurtigt fanger dit barns opmærksomhed og virker så dragende, at den er svær at få øjnene – eller for den sags skyld fingrene – fra igen. Endnu bedre bliver det, når bamsen endda taler eller på anden vis interagerer med barnet, og en interaktiv bamse vil uden tvivl modtage både mange smil og kram.

Mange af vores interaktive dyr kommer med forskelligt tilbehør, der kun gør legen endnu sjovere, og en bamse med lyd eller andre funktioner er et sikkert hit hos børn i mange aldersgrupper. Har dit barn ikke allerede udset sig en særlig bamse, har du måske selv en god idé til en interaktiv bamse, der vil vække stor glæde hjemme på børneværelset.

 

De sødeste interaktive bamser med lyd

De interaktive bamser kører på batteri, og det er virkelig hyggeligt for dit barn at tale med sin bamse – og at se begejstringen i barnets ansigt, når lyden kommer ud af bamsen. En interaktiv bamse er et godt alternativ til et rigtigt kæledyr, og bamsen er let at tage med overalt og hygge sig med igen og igen. Lad den interaktive bamse møde de andre bamsevenner, og se dit barn tage på mange spændende eventyr sammen med sin nye bamse. En bamse med lyd er meget livagtig og bliver uden tvivl hurtigt en af de foretrukne bamser i samlingen.

 

Find bamser med lyd og andre interaktive dyr hos BR!

Bamser kan man aldrig få for mange af, og skal der flytte en ny, skøn bamse ind hos jer, så er en interaktiv bamse et anderledes og meget populært valg blandt både drenge og piger. Bamserne er perfekte både til leg og til afslapningstid, og vi håber, at dit barn vil finde sin nye bamse blandt de mange muligheder her hos BR!