365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Valdes jul i BR

Er du klar til et magisk og fortryllende eventyr om nisser, natur og venskaber? Så find pebernødderne frem, saml dine bedste venner og gør dig klar til en eventyrlig rejse gennem Den Uendelige Skov, det fortryllende julemarked og hyggelige Egebjerggård. D. 1. december starter årets TV 2 julekalender Valdes Jul - Skovens Vogter. Her på siden kan du finde meget mere information omkring kampagnen.

God fornøjelse og glædelig jul!

Merchandise

Valdes Jul merchandise

Sæt dig godt til rette i sofaen i en blød Valdes Jul heldragt, eller sov med den bløøøde ulvebamse. Der findes også Valdes Jul strømper, vanter og gavepapir. Begrænsede mængder. Sælges så længe lager haves.

Samlekort

Fra den 3. november får du en pakke samlekort for hver 100 kr., du handler for i BR-butikkerne. En pakke samlekort indeholder 3 kort, og der findes i alt 48 forskellige kort, hvor nogle af dem har effekter - f.eks. at kunne lyse i mørke. Hold styr på din samling og kryds af, hvilke kort du får. Gælder så længe lager haves.
Der udleveres ikke kort ved køb på BR.dk eller Click & Collect-ordrer.

Samlealbum

Du kan købe samlealbummet* i vores fysiske butikker og på BR.dk. Gå på opdagelse i albummet, løs sjove opgaver og lær om naturen, der hver dag giver energi og livskraft til vores verden.

*Så længe lager haves

Valdes autograf kort

Der findes 15.000 stk. autografkort. Måske er du en af de heldige, der får en af de eftertragtede kort?! Valde kortet findes også i en udgave uden autograf – så alle børn kan færdiggøre samlingen

Hvad betyder stjernemarkeringen på dine samlekort?

På alle kort er der en stjerne markering i nederste venstre hjørne. Antal af kort er lig med sjældenhedsgrad. Jo flere stjerner dit kort har nede i venstre hjørne, jo mere sjældent er det.

Udlevering af klistermærke

Mød Fætter BR i BR-butikkerne hver lørdag i december, hvor han deler Valdes Jul klistermærker til samlealbummet ud.

 

Der vil være sjove aktiviteter i BR-butikkerne hele november og december.  

FAQ