365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dart

Dart kan være en fantastisk måde at øve sit sigtekorn på. Der skal bare lige det helt rigtige udstyr til. Hos BR finder du alverdens udstyr til netop dart. Du finder en masse seje dartpile og fede dartskiver. Se de mange forskellige muligheder inden for dart her på siden.

 

Få styr på reglerne til dart

Skal I have en sjov aktivitet som familien kan være sammen om? Så er dart værd at spille. Her kan både de lidt større børn og forældrene udfordre hinanden. Bliv klog på de forskellige regler her.  

Stort udvalg af dartudstyr 

Der er intet, der kan samle vennegruppen som et godt spil dart. Alle kan være med, uanset alder, højde og drøjde, og samtidig er det en sikker vinder - både i selskab med en god kop kaffe og en lækker drink. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af dartudstyr, så du kan blive helt klar. Udvalget rummer noget for dig, der blot ønsker det helt simple dartspil, men også dig, der ønsker fuld knald på udstyret med gode pile, elektroniske dartskiver og et tæppe, der kan markere den optimale kasteafstand.  

Alt du skal bruge til det gode dartspil 

Dartspil er stort set altid at finde på diverse værtshuse og barer, men nu kan du altså få det hjem i stuen! Det er nødvendigt at være fokuseret for at ramme Bullseye, men det er også vigtigt, at der er styr på udstyret, og hvad har du egentlig brug for, når du skal være vært for den næste dartaften? 

  • Dartpile med den vægt, som du foretrækker. Det er en god idé at have et par ekstra liggende, så det ikke ødelægger spillet, hvis en enkelt bliver væk eller går i stykker. 

  • Dartskive, som opfylder dit behov. Du kan vælge mellem en simpel turneringsdartskive, en elektronisk dartskive eller en dartskive i kabinet.  

  • Darttæppe til de seriøse dartspillere. Med et darttæppe er I sikre på, at den rette afstand bliver overholdt, så alt går efter reglerne.  

Bliv klar til at spille dart med darttilbehør 

BR hjælper dig med at omdanne et hjørne i din bolig til dit helt eget dartområde, så familien og vennerne ikke behøver at bevæge sig ned på det nærmeste værtshus, når dartlysten melder sig. Spil for sjovt, spil turneringer eller øv dig på egen hånd - mulighederne er uendelige! Gå på opdagelse i BR’s udvalg af darttilbehør, og find alt, hvad du skal bruge.