365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dartskive

Har du en rolig hånd og et godt sigte-øje? Så er du helt sikkert en dygtig dartspiller. En dartskive er et hit hos både børn og voksne, og hos BR har vi samlet et alsidigt udvalg, så der er noget for enhver smag. Introducér børnene for dart med en begynder-dartskive, hvor de kan lære spillet at kende. Når de er blevet ihærdige dartspillere, har vi også hele familiens næste dartskive her hos BR.

Dartskiver til det gode dartspil 

En tur på bar med et godt spil dart - det lyder ikke dårligt vel? Dart har en evne til at samle familie og venner med et konkurrencegen til sjov og leg. Uanset om det er i sommerhuset, i spillerummet i din bolig eller ude i haven, så er der lagt an til god underholdning, hvor alle kan være med. Her på siden har vi samlet et udvalg af traditionelle dartskiver i forskellige kvaliteter, og vi er helt sikre på, at vi gemmer på den rette variant til dig, hvad end formålet er benhårdt og professionelt eller bare til sjov leg for alle aldersgrupper.  

Hvilken dartskive skal du vælge? 

En dartskive er første skridt til et godt spil dart, men du kommer altså heller ikke langt uden de rette dartpile. Med andre ord er der ikke lang vej, før du er klar til at invitere venner over til en hyggelig aften, et godt glas og en spændende turnering - men hvilken dartskive skal du vælge? 

  • Den klassiske dartskive 

De klassiske dartskiver er oftest produceret i sisal af høj kvalitet. Denne dartskive tåler ikke vand, fugt eller direkte sol og fungerer dermed bedst, hvis den hænger indendørs eller opbevares indenfor efter brug. De klassiske dartskiver bør roteres efter behov for at forlænge levetiden.  

  • Den elektroniske dartskive 

Den elektroniske dartskive er et godt valg for dig, der gerne vil koncentrere dig om at skyde skarpt og præcist, så en anden kan holde styr på pointfordelingen. Den elektroniske dartskive rummer en masse spil og holder samtidig styr på spillets gang. 

  • Træningsdartskiven  

Begynderdartskiven i papir har både en skydeskive og almindelig dartskive. Den holder ikke for evigt, men er god, hvis du lige vil have styr på teknikken eller ikke helt ved, om spillet er noget for dig.   

Er du klar til at blive husstandens dartmester? Tag et kig på vores udvalg af både dartskiver og -tilbehør, og bestil de rette midler allerede i dag.