365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dartpile

Dartpile er ikke bare dartpile. Hvis du skal have pletskud i dartspillet, kan de helt rigtige dartpile være altafgørende. Det er også grunden til, at vi har samlet et stort udvalg af dartpile her hos BR, så du kan få fat i dem, der matcher dig bedst. Er dart en sportsgren eller en hyggelig fritidsinteresse for dig? Uanset hvad har vi et sæt dartpile hos BR, der kan hjælpe dig med at ramme plet.

Ram plet med de rette dartpile 

En dartskive og en god håndfuld dartpile - så er du klar til at ramme plet! Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af dartpile, som rummer noget for dig, uanset om du træner op og spiller professionelt, eller om du blot nyder at invitere vennerne over til et spil og et godt glas. Dartpile er nemlig ikke blot dartpile. Her findes forskellige vægtgrupper, materialer, former m.m., som hver enkelt dartspiller kan have hver sine præferencer for.  

Hvilke dartpile er de bedste? 

Så hvordan vælger du de bedste dartpile? Der er 3 primære faktorer, som er værd at overveje, hvis du vil sikre dig at købe de rette dartpile hjem. 

  • Materialet påvirker vægten på dine dartpile. Du kan få dartpile af blandt andet tungsten eller messing, hvor messing er et godt materiale at starte med, hvis du er nybegynder. Til gengæld er tungsten oftest at foretrække blandt de mere ihærdige dartspillere. 

  • Vægten er vigtig for dit kast, og dartpile kommer oftest i vægtklassen 20-26 g. Hvad du skal vælge, kommer an på din egen størrelse og spillestil. Som nybegynder kan du starte ud med en lettere dartpil og derfra arbejde dig højere op. 

  • Formen kan være helt slank, men også tykkere. Her afhænger det af størrelsen på dine hænder, og hvordan du holder på pilen. Sørg også for, at bundstykket har den rette udformning, så du får et godt greb.  

Find dine dartpile hos BR! 

Det er ikke nogen hemmelighed, at dartpile kan være en skarp genstand. Derfor er det vigtigt at sørge for ordentlige rammer omkring dartskiven, uanset om der er tale om en udendørs aktivitet, eller om I spiller dart indendørs. Gå på opdagelse i BR’s udstyr til dart, og bliv klar til at træne op til dartmester.