365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Trådløse høretelefoner til børn

Lad børnene nyde musik, lydbøger, spil og andre former for underholdning med et par trådløse høretelefoner til børn. Høretelefonerne er oplagte, når spirrevipperne ikke skal forstyrres eller forstyrre andre med deres lydoplevelser. Find mange seje og smarte bluetooth høretelefoner til børn her på BR.dk. 

Gode tips: Valg af trådløse høretelefoner til børn 

Musik- og spiloplevelser bliver ofte bare bedre for børnene med et par høretelefoner. Høretelefoner fås i mange forskellige udgaver til familiens yngste – og også som trådløse. Trådløse høretelefoner til børn fås i mange søde, seje og ikke mindst smarte designs. Se bare selv her på BR.dk. 

Men hvordan ved du, hvilke trådløse høretelefoner du skal vælge til dit barn? Nogle tips kan være: 

  • Vælg en model, der er designet til børn. Typisk er disse trådløse høretelefoner mindre, lettere og har en lydbegrænsning. 

  • Vælg en model, der er behagelig for små ører at have på. 

  • Vælg en model, der er holdbar og robust. 

Mange høretelefoner til børn, som er trådløse, har en indbygget volumenbegrænsning. Sådan bliver lydstyrken nede i et sikkert niveau, så de små ører ikke tager skade, når yndlingsmusikken spilles i høretelefonerne. Når børnene skal have høretelefoner, er det også godt at vælge et par, som ikke strammer om hovederne eller ørerne. Og så er det selvfølgelig en god idé at købe et par, som er holdbare og tåler lidt af hvert – nogle gange kan børn nemlig komme til at tabe deres høretelefoner. 

 

Dans og lyt med trådløse høretelefoner til børn 

Trådløse høretelefoner er populære hos mange børn. Ledninger og kabler er ikke i vejen, så børnene danser, hopper og vifter nemt rundt med armene, når de hører deres yndlingsmusiknumre i hørebøfferne. 

Høretelefonerne er også et hit, når børn lytter til eventyrlige og sjove fortælleringer fra lydbøger. Lyden forstyrrer ikke andre, og det gør den heller ikke, når høretelefoner bliver brugt i forbindelse med spil, videoer, PC gaming eller andet underholdning på skærmen. 

 

Køb hørtelefoner til børn med bluetooth her 

BR.dk’s trådløse høretelefoner til børn er lette, behagelige at have på, og så har mange af dem også indbygget lydstyrkebegrænsning. Nogle af dem er on-ear- og over-ear-modeller, mens andre er in-ear-modeller. 

Vores udvalg af bluetooth høretelefoner til børn fås i smarte farver og designs, som mange børn elsker at lytte til musik, spil og få andre lydoplevelser med. Køb børnenes trådløse høretelefoner lige her på BR.dk.