365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Vind et ønske fra Ønskebogen

KONKURRENCEBETINGELSER

LÆS DISSE KONKURRENCEBETINGELSER GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER.

Ved deltagelse i Konkurrencen accepterer du disse konkurrencebetingelser.
 
1. Om konkurrencen:
Konkurrencen er arrangeret af BR (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand). Du kan deltage i konkurrencen om et valgfrit ønske fra Ønskebogen, der udloddes i forbindelse med konkurrencen. Præmien er ikke købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser.
 
Konkurrencen kører fra d. 14/11-2023 til d. 27/11-2023 kl. 12.00. Efter konkurrencens afslutning udtrækkes én vinder – dog senest d. 27/11-2023 kl. 14.00
 
Den heldige vinder modtager det ønske personen selv har valgt fra Ønskebogen. Præmien har en værdi op til 4569.- Der udloddes i konkurrencen i alt én præmie. Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven.
 
Konkurrencen har til formål at være underholdende og at markedsføre BR. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod BR.
 
2. Hvem kan deltage?
Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Salling Group, medlemmer af deres husstand og enhver person, som er direkte eller indirekte involveret i organiseringen af denne konkurrence, må ikke deltage. I tilfælde af, at en deltager ikke overholder alle betingelser for deltagelse, vil han/hun automatisk miste retten til en præmie.
 
3. Hvordan deltager du?
For at deltage i konkurrencen skal du følge BR’s TikTok profil, samt svare på spørgsmålet angivet i copy.
Salling Group forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig mere end én gang, fra Konkurrencen.
 
Alle tilmeldinger, som er modtaget efter d. 27/11-2023 kl. 12:00 er ugyldige og udelukkes fra Konkurrencen.
 
4. Udvælgelse af vinder
Vinderen findes ved hjælp af et simpelt lodtrækningsprincip blandt alle, der har svaret på spørgsmålet samt følger BR’s TikTok profil. Vinderen kontaktes direkte i kommentarfeltet, med henblik på udlevering af præmien,  og offentliggøres på BR’s TikTok profil. Har vinderen ikke svaret inden 2 dage efter, at vinderen er blevet kontaktet af BR, forbeholder BR sig retten til at finde en ny vinder.
Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at BR må kontakte dig, vedr. udlevering af præmien. Når vinderen overfor BR har oplyst navn, adresse og e-mail, sendes præmien til den adresse vinderen oplyser.
 
5. Afsluttende bestemmelser
BR forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre eller tilbagekalde Konkurrencen, såfremt der opstår omstændigheder, der kræver dette uden at deltageren kan rejse nogen form for krav mod Bilka.
 
Ingen dele af denne Konkurrence må videregives eller offentliggøres uden Salling Groups udtrykkelige skriftlige samtykke.
 
Denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse konkurrencebetingelser eller Konkurrencen, skal indbringes for Danmarks Domstole eller et relevant og kompetent klagenævn.
 
BR er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd.
 
Konkurrencen ikke er ikke associeret med- eller sponsoreret af TikTok
 
6. Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her