LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® sæt omhandler et urgammelt og mystisk land, hvor en gruppe frygtløse ninjahelte kæmper for at besejre en hær af onde invasionsstyrker. Eventyrlystne børn vil elske at bygge de mange seje fartøjer og robotter og derefter slå sig sammen med mester Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay og Cole, mens de udspiller og genoplever de episke scener fra tv-serien NINJAGO: Masters of Spinjitzu.

40 produkter
Snyd den grønne ninjas onde far
449 kr.
Byg Wus store ninjatræningsbase
1.499 kr.
Hjælp Lloyd med at beskytte borgeren Pat
549 kr.
Kæmp mod Ultra Violets stenbooster-motorcykel med Lloyds Ninja-kampkøretøj med fart- og angrebstilstand, hurtigskydere, der kan skyde under kørsel, samt 3 minifigurer.
349 kr.
Spinjitzu-Zane
99 kr.
Spinjitzu-Cole
99 kr.
Spinjitzu-Nya og Wu
179 kr.
Spinjitzu-Kai
99 kr.
Spinjitzu-Jay
99 kr.
Lær seje tricks, og konkurrer mod dine venner med flyveren Jay – Dragemester, som indeholder et LEGO® håndtag, der kan bygges, minifigurkapsel, rotorelement, dragevinger og træksnor.
119 kr.
Udfør vilde tricks, og konkurrer mod dine venner med flyveren Den gyldne dragemester, som indeholder et LEGO® håndtag, der kan bygges, minifigurkapsel, rotorelement, dragevinger og træksnor.
129 kr.
Udfør flotte lufttricks, og giv dine venner en udfordring med flyveren Kai – Dragemester, som indeholder et LEGO® håndtag, der kan bygges, minifigurkapsel, rotorelement, dragevinger og træksnor.
99 kr.