LEGO Ninjago

40 produkter
Spinjitzu-Nya og Wu
179 kr.
Spinjitzu-Zane
99 kr.
Hjælp Lloyd med at beskytte borgeren Pat
549 kr.
Ræs om kap til Oni-hævnmasken med Zanes motorcykel med aftagelig drone og knopskydere, Hr. E's Oni-motorcykel med hakkeklinger og knopskydere samt 2 minifigurer.
249 kr.
Spinjitzu-Lloyd mod Garmadon
179 kr.
Udfør vilde tricks, og konkurrer mod dine venner med flyveren Den gyldne dragemester, som indeholder et LEGO® håndtag, der kan bygges, minifigurkapsel, rotorelement, dragevinger og træksnor.
129 kr.
Lær seje tricks, og konkurrer mod dine venner med flyveren Jay – Dragemester, som indeholder et LEGO® håndtag, der kan bygges, minifigurkapsel, rotorelement, dragevinger og træksnor.
119 kr.
Kæmp mod dragejægernes Dieselnaut, der har skydere med fjederudløser, kranfunktion, fængsel og skjult våbenstativ, og få fat i den komplette dragerustning. 7 LEGO® NINJAGO® minifigurer medfølger.
899 kr.
Fra 12 år
1.999 kr.
Udfør flotte lufttricks, og giv dine venner en udfordring med flyveren Kai – Dragemester, som indeholder et LEGO® håndtag, der kan bygges, minifigurkapsel, rotorelement, dragevinger og træksnor.
99 kr.
Undvig jægerkopterens knopskydere og hævnstenskæde med Firstbourne, der har baskende vinger og piskende halefunktion, og få fat i dragerustningen. 6 minifigurer medfølger.
649 kr.