LEGO Ninjago

LEGO® NINJAGO® sæt omhandler et urgammelt og mystisk land, hvor en gruppe frygtløse ninjahelte kæmper for at besejre en hær af onde invasionsstyrker. Eventyrlystne børn vil elske at bygge de mange seje fartøjer og robotter og derefter slå sig sammen med mester Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay og Cole, mens de udspiller og genoplever de episke scener fra tv-serien NINJAGO: Masters of Spinjitzu.

39 produkter
Velkommen til den farlige Dragegård, der indeholder trone, portåbningsfunktion, vagttårn med 2 missilskydere, fængsel med faldlemsfunktion samt en justerbar drage og 9 minifigurer.
909,30 kr.
Fra 12 år
1.049,30 kr.
Ræs om kap til Oni-hævnmasken med Zanes motorcykel med aftagelig drone og knopskydere, Hr. E's Oni-motorcykel med hakkeklinger og knopskydere samt 2 minifigurer.
160,30 kr.
Fra 8 år
272,58 kr.
Kæmp mod Ultra Violets stenbooster-motorcykel med Lloyds Ninja-kampkøretøj med fart- og angrebstilstand, hurtigskydere, der kan skyde under kørsel, samt 3 minifigurer.
146,58 kr.
Spinjitzu-Lloyd mod Garmadon
125,30 kr.
Spinjitzu-Kai
69,30 kr.
Spinjitzu-Cole
69,30 kr.
Udfør vilde tricks, og konkurrer mod dine venner med flyveren Den gyldne dragemester, som indeholder et LEGO® håndtag, der kan bygges, minifigurkapsel, rotorelement, dragevinger og træksnor.
54,18 kr.
Lær seje tricks, og konkurrer mod dine venner med flyveren Jay – Dragemester, som indeholder et LEGO® håndtag, der kan bygges, minifigurkapsel, rotorelement, dragevinger og træksnor.
49,98 kr.
Udfør flotte lufttricks, og giv dine venner en udfordring med flyveren Kai – Dragemester, som indeholder et LEGO® håndtag, der kan bygges, minifigurkapsel, rotorelement, dragevinger og træksnor.
41,58 kr.
Snyd den grønne ninjas onde far
314,30 kr.