365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® DREAMZzz™

Tænk hvis det du drømte om var virkeligt? Oplev dine børns kreativitet udfolde sig, når de drømmer sig ind i en verden med ufattelige riger, uendelige muligheder og fantastiske væsner. I LEGO® DREAMZzz™ serien overvinder fantasien ondskaben og når drømmene er virkelige. I BR finder du alle de eventyrlige LEGO sæt, så vi har nok den æske, som du leder efter.

1 byggesæt, 2 måder at bygge på

Med LEGO® DREAMZzz™ byggesæt bliver legen dobbelt så sjov. Du har nemlig flere muligheder i legen, hvor du bl.a. kan vælge mellem at udstyre robotten Z-Blob med blastere på hænder og skuldre eller en jetpack og hjelm.

LEGO® DREAMZzz™ Mateo og robotten Z-Blob
Bevægelig robot
Z-Blob har en fuldt leddelt overkrop, arme og ben.
Helte følger med
Sættet indeholder minifigurer af Mateo og Jayden.
Detaljerede elementer
Omfatter et mareridtsmonster og Jaydens seng.

Drømme går i opfyldelse med LEGO® DREAMZzz™ legesæt

Træd ind i en ny verden hvor drømme er virkelige og fantasien overvinder ondskaben med LEGO® DREAMZzz™ TV-serien.

I serien bliver en flok helt almindelige børn transporteret til den enormt usædvanlige, magiske drømmeverden – stedet, hvor alt, hvad du nogensinde har drømt, er virkeligt! Her findes der farefulde kampe mellem de onde og gode, skoleintriger og søvntræning til børn. Denne serie er for alle!

I drømmeverdenen kæmper børnene mød den onde mareridtskonge, som ønsker at få sit imperium til at vokse ved at ødelægge alle skabninger i drømmeverdenen og alle rigerne.

Sættene ligner ikke noget, LEGO før har lavet. Byggevejledningen ligner til en start en tegneserie og er nu historiestyret. Dette gør børn kan fordybe sig fuldt ud i denne verden, før den første model overhovedet er færdig! Og når byggeriet ER færdig, står de tilbage med et sæt, der er en fjollet og smuk blanding af drømmeverdenen og logik fra virkelighedens verden, og som ser helt anderledes ud end noget andet sæt, de nogensinde har bygget!
 

Lær LEGO DREAMZzz figurerne at kende!

Mateo er nervøs for at dele sit arbejde, men er et af de mest artistiske børn, du nogensinde vil møde! Da han opdager en timeglas-portal til drømmeverdenen, ændrer hans liv sig.

Izzy er sjov, modig, og har ikke tid til at tænke tingene igennem. Og hvorfor skulle hun, når hun har sin sin kærlighed til anime og mavefornemmelse på sin side?

Zoey arbejder ene ... Eller det er i hvert fald, hvad hun siger til folk. Hun slår sig sammen med Zian for at kæmpe mod den frygtindgydende mareridtshær i drømmeverdenen. Men hun er OVERHOVEDET IKKE EN DEL AF HOLDET. Bare så I ved det.

Cooper stræber efter perfektion og er teknologi-glad og han har masser af tid. Da han var yngre var han Mateos bedste ven, men da Cooper blev populær, gled de fra hinanden. Måske vil drømmeverdenen bringe dem tættere sammen?

Logan er konkurrencemenneske, populær, og modig (engang imellem ved et uheld!), og så er han Coopers nye bedste ven. Du vil måske finde ud af, at Logan er den i gruppen, der lettest bliver bange, hvi altså man kan se igennem hans selvsikre ydre.

Hr. Oz er har mere på sin tallerken end de fleste, han er om natten den eneste drømmejæger, der er tilbage i New York. Om dagen er han børnenes ivrige naturfagslærer. Hvornår mon han overhovedet sover?!
 

Bag om LEGO® DREAMZzz™ serien

LEGO® DREAMZzz™ er en fabelagtig fantasyserie, og indeholder alt det, alle nogensinde har drømt om!

Det handler om en gruppe helt almindelige børn, som opdager, at drømmeverdenen indeholder alt det, alle nogensinde har drømt og faktisk findes i virkeligheden! Izzie, Mateo, Logan og Cooper forsøger at redde børn fra deres onde Mareridtskonge når de tilbringer deres nætter i drømmeverdenen.

Byggevejledningerne er i tegneseriestil, som giver børnene friheden til at vælge selv, hvordan modellen skal se ud og invitere dem til at deltage aktivt i historien. Det er bare klodserne, vejledningen og dine børn.